phm
Oct 31 2008, 01:42 PM
Arkadaşlar, bi tracker'dan Leaving Las Vegas filmini indirdim. Kullandığım oynatıcı KM Player. Bugüne kadar hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım.
Sorun şu ki, filmi KM player'da açtığımda ses cazırtı (cızırtı değil bakın, bildiğiniz kafa ütüleme) yapıyor, ve sesi zaten duyamıyorum. Ama Media Player Classic'de sorunsuz ses çıkıyor.
O yüzden, acaba ayarlarda bi yanlışlık mı yaptım diye size sormak istedim? Normalde ESiR veya başka herhangi DTS kodekli bi filmde sorun yaşamıyorum. Sadece bu filmde böyle oldu.
Bu arada, SEPTiC sunumlarından şiddetle kaçının derim! Kalite yerlerde... PRODJi bile fark atar. Ben zaten indirmiyordum ama filmleri paket halinde indirdiğim için arada gözümden kaçmış. ESiR, hadi o yoksa SiNNERS'ı tercih edin!
Demonoid
Oct 31 2008, 09:49 PM
Filmde kullanılan kodeği KM Player tanımıyor olabilir.
phm
Oct 31 2008, 11:01 PM
QUOTE(Demonoid @ Oct 31 2008, 09:49 PM)

Filmde kullanılan kodeği KM Player tanımıyor olabilir.
Ama ayrıca K-Lite kodek de yüklü. Gerçi sanıyorum "internal" kodek açıktı oynatma seçeneklerinde.
Bi bakayım en iyisi ben.
Putte
Nov 1 2008, 06:13 AM
Başka bir player sesi sorunsuz çalıyorsa bu codec sorunu değildir. Sorunun yaşandığı player daki ses filtrelemede sorun vardır. Ses ayarlarını kontrol et, burada da birşey göremiyorsun, sisteminde sesi filtreleyen başka bir yazılım varsa ac3 filter gibi ona bakıver derim.
QUOTE(Putte1965 @ Nov 1 2008, 06:13 AM)

Başka bir player sesi sorunsuz çalıyorsa bu codec sorunu değildir. Sorunun yaşandığı player daki ses filtrelemede sorun vardır. Ses ayarlarını kontrol et, burada da birşey göremiyorsun, sisteminde sesi filtreleyen başka bir yazılım varsa ac3 filter gibi ona bakıver derim.
Teşekkürler cevabınız için.