Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Sharebus yardım!
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
king wanted
iyi akşamlar
arkadaşlar sharebus sitesine bir turlu girilmiyor yani normal site açılıyor ancak sitede kullanıcı adı ve şifreyi yazdıktan sonra"Teşekkürler Giriş yaptığınız üye adı:king wanted sizi aktarırken lütfen bekleyiniz..."diyor ana sayfa çılıncada hoşgeldin misafir die gozukuyor.divxplanetin kardeş sitesi die biliyorum bu siteyi o yuzden buraya yazdım yanlış olduysa af ola yeni bir uyelik açtım olmadı wallbash.gif
Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır..
yardımlarınız için teşekkür ederim...
....................
SAYGILARIMLA
king wanted

Montezuma
Sitede bir sorun yok. Çerezleri temizleyip bir daha deneyin.
mezdap
Bu tip durumlar için yöneticilere ÖM yoluyla durumu açıklarsanız daha yardımcı olabilirler.
ealkaya
"Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir " ibaresi var bu nedenle çeşitli pratik çözümleri kullanarak tunnel yolu ile giriyorum. smile.gif
the doors
king wanted, bahsettiğin sorun bildiğim kadarıyla internet tarayıcın ile alakalı. hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? ben internet explorer kullanırken bu sorunla karşılaşmıştım. üzerinden bayağı bir zaman geçti hatırlamıyorum nasıl düzelttiğimi ama çerezler (cookie) ile ilgili bir problemdi.

kullandığın anti-virüs yazılımı da sharebus'un çerezlerini bir şekilde engelliyor olabilir.
Dortune
İnternet Explorer 6, 7 ve 8'in beta sürümlerinde bu problemler mevcut. Sharebus'da bende aynı problemi yaşamıştım. Daha sonra Mozilla'da da oldu ama sonra kendiliğinden düzeldi. Opera kullanın şu an Sharebus'da veya başka sitede öyle bir sorunum yok.

Düzgün Türkçe kullanmaya özen gösterelim lütfen!
denizfeneri___
Dns ayarlarını degiştirdim hiç bir sorun kalmadı bende.Sende dene istersen.
dexterbk
Ktunnel'den girerken adres çubuğunun altında bulunan
Remove cookies
Remove Scripts
Hide referrer information
bunların yanındaki tikleri kaldırıp girerseniz sorun çözülür büyük ihtimal.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.