Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Subtitle Workshop programında sorun
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
mezdap
Arkadaşlar, Subtitle Workshop 2.51 versiyonunda, alt yazısını düzenlediğim hiç bir videosunu açamıyor. Sadece ses geliyor ve alt yazı orada gözüküyor ancak görüntü yok. Codec eksik olabilir diyor. Ev arkadaşımın bilgisayarında hiç bir sorun çıkartmıyor. Acaba hangi codecleri yüklemem sorunu çözebilir bilgisi olan var mı?
Devushka
K lite codec pack, kodekler arasında en yaygını ve en iyisidir. K lite'ın son sürümünü kullanmanı tavsiye ederim...
SirEvo
Eğer 720p/1080p film/dizi de izliyorsanız coreAVC 'yi de kurmanızı öneririm, K-Lite'dan ayrı olarak.

Eklediğiniz filmler divx mi yoksa HD mi ?
mezdap
İkiside, sorun subtitleworkshop 4.0 da çözüldü ancak ben eski versiyonu daha çok seviyordum. Şu an şehir dışındayım, dönünce inşallah çözebilirim.Yardımınız için çok teşekkür ederim.
cabbaristan
Arkadaşlar.

Film dosyası harddiskte nerede olursa, ne isimde olursa ve hangi codecle olursa olsun SW programı, görüntüleme penceresinde filmi açmıyor. ''xxxxx.avi geçerli bir video dosyası değil'' şeklinde uyarı veriyor. Buraya kadar tamam böyle bin tane soru var ve çözümü de verilmiş. Şimdi bendeki sorunun ilginçliği burada başlıyor.

Aynı filmi USB belleğe taşıyıp oradan gösterdiğimde program görüntüyü açıyor. Üzerinde oynama yapacağım veya altyazı hazırlayacağım her filmi USB ye taşımaktan bıktım. Programın ayarlar kısmını ve başka yerleri de karıştırdım ama çözemedim. Neden olabilir veya çözümü konusunda fikri olan?

SarıÇin
Bende de buna benzer bir sorun vardı.Sadece masaüstündekileri oynatabiliyordu.Çok da önemsemedim bu yüzden.Format attığımda düzelmişti.
cabbaristan
QUOTE(oguz1903 @ Nov 14 2009, 07:47 PM) *
Bende de buna benzer bir sorun vardı.Sadece masaüstündekileri oynatabiliyordu.Çok da önemsemedim bu yüzden.Format attığımda düzelmişti.

Acaba Filmi masa üstüne alsam bende de açar mı diye denedim. Olmadı. smile.gif

En azından USB ye taşımaktan masaüstüne almak daha kolay olacaktı. wink.gif Bu başka bir şey herhalde.
selcukcuk
Abi herhalde silip tekrar kurmayı denemişsindir. smile.gif Her şyei kodekler SW vs. silip tekrar kur. tongue.gif Olmadı ana forumda sor daha da olmadıysa format at düzelir. oleyo4.gif
cabbaristan
Kaldırıp tekrar kurdum ama zaten anlamsız. Kodek yüzünden açmasa aynı dosyayı USB den nasıl açıyor? thinking.gif O zaman kodekleri havadan alıyor herhalde ya da malum oluyor programa. flaugh.gif

Şaka bir yana çok enteresan bir olay. Ana forumda sordum zaten, fakat benim konuya bir öneri gelmedi henüz.

Arkadaşlar genelde aynı çözümlerden bahsediyorlar zaten. (vsfilter.dll dosyası, kaldır kur vs. ) Ben daha farklı bir şeyler bekliyorum. Herhangi bir ayar mesela! Bios'dan ya da başka bir yerden. Veya, çift çekirdekli işlemci kullanıyorum. Biri desin ki mesela, siz çift çekirdek işlemci mi kullanıyorsunuz? Anlatabildim mi? wink.gif

Bir şey var buna sebep, ama ne? thinking.gif

SarıÇin
İnternette de yok senin sorundan abi.Çok özel bir sorunun var oleyo2.gif .İlginç gerçekten.

SW'deki sorunların çoğu codeclerin crash olmasıyla ve yazılımsal uyumsuzluklar nedeniyle oluyor.Madem usb'den çalıştırıyor, herhalde codec sorunu yok.Yani bence yok.

Acaba indirdiğin program 32 bit de bilgisayarın 64bit mi? O tarz bir uyumsuzluk da olabilir abi.En olmadı internetten bir daha indir bitine bakarak onu yükle.

O da olmadı packi yükleme, sadece codeci yükle.

Aklıma da başka bir şey gelmiyor. sad.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.