Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Filmin içine altyazı yerleştirme sorunu
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
mrmanyak
Selam arkadaşlar....

WinAviVideo Converter filmlerin içine altyazı eklemek için en ideal program....hem eklerken filmi xvid'de çeviriyor, fakat ekleme sırasında 'i,ç,' gibi harfleri 'y' olarak çıkarıyor. Tabi bu çevirme esnasında oluyor halbuki altyazıda düzgün çıkıyor. Bunu nasıl çözerim? Filmleri cd'ye çekip 'dvd'de izlemek istiyorumda.
krASEN
o programı bilmiyorum ama subtitle workshopta altyazı fontlarını değiştirince aynı sorun çözülüyor orda da altyazı karakterini değiştirerek sorunu çözebilirsin sanırım.
mrmanyak
QUOTE(krASEN @ Sep 21 2008, 01:47 PM) *
o programı bilmiyorum ama subtitle workshopta altyazı fontlarını değiştirince aynı sorun çözülüyor orda da altyazı karakterini değiştirerek sorunu çözebilirsin sanırım.

Teşekkür ederim deneyeceğim.
mrmanyak
QUOTE(mrmanyak @ Sep 21 2008, 03:18 PM) *
Tesekkur ederım denıycem

Karakteri değiştirdim ama çevirme esnasında gene "i"ler "y" diye çıkıyor.
qaptaxor
Benim tavsiyem "PocketDivXEncoder_0.3.60" kullanın. Bahsettiğiniz sorun onda yok. Ayrıca diğer converterlarda bulunmayan bir kaç güzel özelliği de var.
mrmanyak
QUOTE(qaptaxor @ Sep 21 2008, 04:28 PM) *
Benim tavsiyem "PocketDivXEncoder_0.3.60" kullanın. Bahsettiğiniz sorun onda yok. Ayrıca diğer converterlarda bulunmayan bir kaç güzel özelliği de var.

O programı denedim ama altyazıyı 1 türlü içine atamadım. Convert dediğimde altyazısız convertliyor. Baştan indireyim ben.
qaptaxor
Program altyazının formatını desteklemiyor olabilir. Eğer sorun buysa "Subtitle Workshop" yükle ve altyazıyı programın istediği formatta farklı kaydet.
efsanerhan
VirtualDubMod programı ile sorunsuz alt yazı gömme işlemini yapabilirsiniz
efsanerhan
QUOTE(efsanerhan @ Sep 22 2008, 05:02 PM) *
VirtualDubMod programı ile sorunsuz alt yazı gömme işlemini yapabilirsiniz

arkadşlar VirtualDubMod programıyla kendi yaptıgım resimli anlatım dökümanı var (ayrıntılı bi şekilde world sayfasına) isteyen arkdşlar olursa veririm resimli anlatım olarak yapılan işlem : mkv bir filmi kalıcı altyazı ekleme (gömme) ve aynı mkv filmi avi ye dönüştürme (format degiştirme) vcd cevirmek isteyenler için
kartalyum
bana bu programı anlatan resimli dosyayı yollayablirmisn acaba
mail oalrak atarsan şahane olur
eagleemo@hotmail.com buraya
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.