Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Hangi animenin film olarak yayınlanmasını istersiniz?
DP Bonus > Beyaz Perde > Anime Genel
aksamsefasi
soru gayet açık zannedersem,daha öncesinde de örnekleri vardı, ve aralarında çok başarılı olanlarıda vardı(transformers gibi),bu örneklere hangi animenin katılmasını istersiniz

ben ilk olarak the air bander,avatar'ın filmininde çekilmesini istiyorum,
süper olurdu bence
dede korkut
Slam Dunk...
C[a]N
Hiçbirinin... Özellikle ağır topların...
Tonyukuk
Bence anime olarak kalsınlar. Filmini yaptıklarında büyüsü bozuluyor. Bence....
Derinser
Bleach
Ornetorenk
QUOTE(Tonyukuk @ Sep 20 2008, 04:15 PM) *
Bence anime olarak kalsınlar. Filmini yaptıklarında büyüsü bozuluyor. Bence....

Bence de. Filmini yapıp rezil etmenin gereği yok. dancing.gif
Demonoid
Samuray Deeper.

FvGuMuS
Anime olarak kalması en güzeli:)
ainstain
Avatar güzel olur diye düşünüyorum.
selcukcuk
QUOTE(ainstain @ Oct 24 2008, 09:58 PM) *
Avatar güzel olur diye düşünüyorum.

Avatar çizgi film değil miydi? thinking.gif
rediceman
Tansformers baya güzel olmuştu tabii Steven Spilberg el atınca kötü olması şans olurdu, aslında benim düşündüğüm Berserk,Claymore gibi animeler film yapılması tabii S.Spilberg gibi birisi yada bizzat kendisi yapıcaksa smile.gif

Keyifli forumlar.
Ryuk
Ben de animelerin film versiyonlarını izleme taraftarı biri değilim.Onlar aklımızda öyle kalmalı (: Bir Nyuu'yu hangi varlık canlandırabilir ki şu dünya üzerinde?
ferobadici
school days'in filmi yapılsın müthiş olur.
fadike
Anime'nin büyüsü arkası gelecek olan bölümünde bize merak hissi uyandırmasıdır. Hikayenin bitmeyeceğini ummak Anime severlere asıl zevki yaşatır. Şimdi sinema salonuna gittiğinizde sizi asla kesmeyecek ve sonu da başından belli olan; arkası gelmeyecek ve 1-2 saat içinde de sonlanacak; bir Anime izleyeceksiniz.

Tad alma tamamı ile sıfır olacağı gibi sineması yapılan Anime ya da kapsamı genişletirsek eğer çizgi filmlerden zevk ve keyif alan biri görmedem ki; ortaya çıkan çalışma da başarılı olamamakta.
menos grande
Eğer filmleri de animasyon olarak yayınlanacaksa Berserk yayınlansın. Mangasını okumak kesmiyor.
DeathNote
Death Note'nin filmini yaptılar. Ne iğrenç olmuş o öyle. Death Note'ye olan saygımdan izlemedim iki filmi de. Üçüncü çıkmış birde, onu da indirir izlemem ama. Arşiv için canım (:
Transformers zaten amerikan Hollywood aksiyon çizgi dizisiydi. Filmi de Hollywood'a yakışır oldu.
muhtesemmatrix
Ben afro samuray yapılmasını istiyordum yapılıyorda.Eminim harika olacaktır
joshkirrby
dragon ball un filmi mart ayinda vizyonda...
kadrosu da oldukca basarili isimlerden olusuyor
filmde dragon ball in yanliş hatirlamiyorsam 5. macerasi anlatiliyor.
bakalim hayal kirikligi mi yaratacak yoksa basarili mi olacak...
Assasin2015
Bence Paranoia Agent sıkı bir yönetmenin elinde nefis olabilir. Hatta direkt Satoshi Kon çeksin yada co-director olarak görev alsın. Hoş adamın bütün animeleri sinema estetiğinde. Hangi filmin animesi olsun gibi bi soru olsa hangisi olursa olsun Satoshi Kon çeksin diyebilirim.
Kastore
Animenin film olmasından yan değilim. Animelerin özelliği o çizimdeki tarzları, nitekim çoğunun konusu biraz basit aslında, ama çizimlerin güzelliği ile de yine de insanı kendine bağlıyor.
Film olursalar, o tadı alamayız.
mezdap
QUOTE(Kastore @ Jan 12 2009, 12:05 AM) *
Animenin film olmasından yan değilim. Animelerin özelliği o çizimdeki tarzları, nitekim çoğunun konusu biraz basit aslında, ama çizimlerin güzelliği ile de yine de insanı kendine bağlıyor.
Film olursalar, o tadı alamayız.

Shinobi ve basilisk vardı ve shinobi bence çok güzeldi.
bir cigara ver sezgin
Bence animenin ayrı tadı vardır sinemaya uyarlanan animenin ayrı bir tadı vardır. Ben Slam Dunk'ın film olmasını çok isterim sakurhagi ve hikayesini izlemek çok keyifli olurdu. smile.gif
alperdinho
Ghost Hound bence güzel olurdu.
agesixteen
Arkadaşlara katılıyorum animeler anime olarak kalsın.
the_one_
Sadece şunu sormak istiyorum Dragon ballda ki Son Goku'yu animeden alıp sinemaya nasıl aktarabilrsiniz. Film fragmanlarınıda gördüm çok kötü dandik bi aksiyon filmine benziyor...
erosemih
ergo proxy çok güzel olur bence.
Don Juan DeMarco
Mario
Mutlee
Hicbir Anime'nin filmi yapilmamali. Cunku animesini izleyip begendigimiz, hatta hasta oldugumuz karekterlerin belirli karetker yapilari ve duygulari var. Ve bu tur duygulari maalesef aktorler beyaz perdeye yansitamiyor. Cizdiginiz bir karektere istediginiz duyguyu yukleyebilirsiniz, istediginiz gibi 'oynatabilirsiniz' ama bunu bir aktore asla tekrarlattiramassiniz. Ve cogu efsane olmus animeler, sirf karekterlerin inanilmaz kitleler kazanmasindan dolayi olmustur. Mesala Naruto'da Naruto karekteri vardir, Cowboy Bebop'da Spike vardir, Samurai Champloo da iki zibidi Samurayimiz vardir. Dunyanin en iyi aktorlerini getirsiniz ayni hissi veremezler bize. Fark burada. Nasil Death Note'un filmi yapildi ve L'i gorunce hayal kirikligina ugradik.. Aynen oyle iste.

Birakin filmlerini yapmayin. Film yapacak baska coook malzeme var.
tlh1907
IMDB
» Sen to Chihiro no kamikakushi (2001) More at IMDbPro »

Directed by: Hayao Miyazaki
Genre: Animation,Adventure,Family,Fantasy
Plot Outline: In the middle of her family's move to the suburbs, a sullen 10-year-old girl wanders into a world ruled by gods, witches, and monsters; where humans are changed into animals; and a bathhouse for these creatures.
User Rating: 8.5/10 (79,278 votes) Top 250: #60
Runtime: 125 min
Awards: Won Oscar. Another 35 wins & 19 nominations
Cast (first 5): Rumi Hîragi, Miyu Irino, Mari Natsuki, Takashi Naitô, Yasuko Sawaguchi

IMDB: http://imdb.com/title/tt0245429/
Hayao Miyazaki nin bu muhteşem animesini film olarak izlemeyi gerçekten cok isterdim.
samet1905
en iyisi hava bükücü AVATAR olurdu heralde!..
Gurki
Anime değil de Twisted Metal diye bir oyun vardı. Onun filminin yapılmasını isterdim. Araba savaşları smile.gif
burak_fertek
Avatar'ın kesinlikle filminin yapılmasını isterim ki sanırım yapılacak da.
Fiery
QUOTE(alkatel @ Jun 17 2009, 02:04 PM) *
Avatar'ın kesinlikle filminin yapılmasını isterim ki sanırım yapılacak da.

Yapılıyor ama eminim izlediğinizde, keşke yapılmasaymış diyeceksiniz. Ayrıca, Avatar anime değil. smile.gif
burak_fertek
QUOTE(Fiery @ Jun 22 2009, 07:12 PM) *
Yapılıyor ama eminim izlediğinizde, keşke yapılmasaymış diyeceksiniz. Ayrıca, Avatar anime değil. smile.gif

Belki öyle diyecez ama en azından ben onu canlı olarak görmeyi çok istiyorum dancing.gif

Ya evet öyleymiş,çizgi dizi olarak geçiyor.Ben anime diye biliyordum search.gif .
cekki
QUOTE(aksamsefasi @ Sep 20 2008, 10:31 PM) *
soru gayet açık zannedersem,daha öncesinde de örnekleri vardı, ve aralarında çok başarılı olanlarıda vardı(transformers gibi),bu örneklere hangi animenin katılmasını istersiniz

ben ilk olarak the air bander,avatar'ın filmininde çekilmesini istiyorum,
süper olurdu bence

tabiki hiç birinin, animeler normal filmlere göre biraz farklı animelerde aldığımız tadı zevki espiriyi filmlerde alamıyoruz.

hangi aktör bu görüntüyü verebilir ?
SmokeKnows
bir zamanlar show tv'de bir anime yayınlanırdı, adını tam hatırlayamadım "cobra" gibi birşeydi, kahramanın tek kolu silahtı.
fakat tadı hala damağımdadır, bunu film yapsınlar.
ertgfb
animelerin filme aktarılırken yeterince önem verilmediğini sadece gişe amaçlı para düşkünü yapımcıların,hızla yükselmek isteyen yönetmenlerin elinde senaryoyu katlederek birer oyuncak olmaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum iyi iş çıkmazmı çıkar elbet M.Night sylamanan ın the last airbender da iyi bişeyler çıkarmasını umut ediyoruz inşallah filmi kendine göre yorumlamaz. güzelim filmi daha castta oyuncu seçiminde bitirdi ama...
thecomedian
Voltron! oleyo2.gif
Ozquun
Açıkçası içimden naruto demek geçiyor ama tabi ki shippuuden versiyon olmalı. Birde Hellsing olabilir ve Devil May Cry (Dünyada bir Dante yaşıyormu merakımdan biggrin.gif )
CgtyKy
Devil May Cry güzel bir fikir olabilir

öte yandan benim favorim Zero no Tsukaimadır.
DevilRanger
FLCL nin filminin yapılmasını isterdim çok güzel bir animeydi birde filmi olsaydı baya bir gülerdik herhalde oleyo2.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.