Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Download Manager
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Devushka
DP Bonus sayfasının sağ üstü tarafında Downloads (neden indir veya indirilenler yazılmamış merak ettim (!) ) bölümüne tıkladığımda aşağıdaki uyarı ile karşılaşıyorum;

Download Manager Offline
Program İndirme Yöneticisi kategorileri belirleninceye kadar çevrimdışıdır.

- Download Manager nedir_?

- Program indirme yöneticisi kategorisini ben mi seçmem lazım yoksa yönetim tarafından mı yapılacak_?

Forumda Download Manager hakkında konu aradım fakat bir şey bulamadım unsure.gif
dede korkut
Kral çıplak... biggrin.gif
kabus_46
indirme menejeri yöneticisi
Quezacotl
Bu, şu an o linkten indirilecek bir şey yok demek oluyor. smile.gif
kabus_46
linkdemi yasak
Quezacotl
Yok, link'te yasak şeyler olmamakla birlikte başka hiçbir şey de yok. biggrin.gif Yani hiçbir şeyin olmadığı link'i, yöneticiler inaktif duruma getirmiş sanırım.
zisxiri
QUOTE(kabus_46 @ Sep 12 2008, 11:36 PM) *
linkdemi yasak

Free programlar ve altyazı paylaşımları için http linkleri verebilirsiniz.

@Devushka
Downloads bölümü aldığınız hatada belirtildiği gibi aktif olduğu zaman çevrimiçi (çalışır) olacaktır.

Download Manager için arkadaşların dediği gibi indirme yöneticisidir. Google'da arama yaparak geniş bilgilere ulaşabilirsiniz.
kabus_46
akadaşlar anlamadığım link çalışır durumdaydı ama program full sürümdü yanlışlık nerde allah aşkına bana biri anlatsın büğün oruç beni sardı galiba
zisxiri
QUOTE(kabus_46 @ Sep 13 2008, 12:20 AM) *
akadaşlar anlamadığım link çalışır durumdaydı ama program full sürümdü yanlışlık nerde allah aşkına bana biri anlatsın büğün oruç beni sardı galiba

Free programlar ve altyazı paylaşımları için http linkleri verebilirsiniz.

Yani crack, key gibi içerik içeren yazılımların paylaşılmasına izin verilmemektedir.
kabus_46
Anladım, teşekkür ederim.
Mujdat6
Download Manager ben de kullanıyorum harika bir indirme yöneticisidir.
Herkese de tafsiye ederim.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.