Selamlar.
DP forumuna üye olmak için gerekenleri okudum. Dolayısıyla da bonus'a üye olabildim. ve gecenin bu saatinde yetkili bir kişiyi bulup özel olarak soramadığımdan dolayı foruma konu açayım dedim.
benim amacım ilk olarak çeviri yapmak. ve bunu herkesle paylaşmak. forum olarak bonus'ta veya asıl forumda olmak fazla önemli değil. çünkü çeviri yapmak şu an bulunduğum özel durumumu bir nebze olsun unutturmaya yarıyor. bu yüzden arayıp bulamadığım şey şu: bir çeviri yaptığım zaman -ki the office dizisinin 3. sezon 13. bölümünün çevirisini hazırladım- bunu ilk burada konu açıp mı paylaştırmam gerekiyor. yoksa direk altyazıyı denetleyecek kişiye mi vermem gerekiyor.
çünkü açılan konulardan gördüğüm kadarıyla tek bir bölüm üzerine hiç konu açılmamış. bu yüzden soruyorum acemiyim biraz eğer gözden kaçırdığım birşey varsa kusuruma bakmayın ama yeteri kadar inceledim sanırım.
amacımı tekrar hatırlatayım: sadece çeviri yapmak istiyorum. gözden kaçırdığım bir yer varsa lütfen söyleyin, işleyişe göre devam etmek isterim.