Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Dp Üyelik Talebim
DP Bonus > DivXPLANET.Com Üyelik Talepleri > DP Üyelik Talepleri > Tamamlananlar
Romantic Prince
Niçin üye olmak istiyorsunuz ?: Sinema dünyası hakkında fikir alışverişinde bulunmak,film ripleme,ses senkronlama,bilgisayar sorunları hakkında destek vermek,filmlerde altyazılarını kullandığım çevirmen/senkroncu arkadaşları yakından tanımak amacıyla üye olmak istiyorum.
Etkilendiğiniz film ve diziler: Filmler (The Prestige,Good Will Hunting,Braveheart,Titanic) ; Diziler (Lost,CSI)
Beğendiğiniz Yönetmenler: (Yerli) Çağan Irmak ; (Yabancı) Christopher Nolan,Steven Spielberg,Michael Bay
Sık Ziyaret Ettiğiniz Siteler:
sharevirus.com,sharebus.com,dwshare.com (Bu 3 siteye de üyeyim)

Varsa DP üyesi referansınız: ThE AnGeLoFDeaTH
Varsa bildiğiniz yabancı diller: İngilizce (orta)
Altyazı senkron konusunda bilgi düzeyiniz: Senkronlama yapmayı biraz biliyorum.Goal II filminde sadece İspanyolca olan kısımlar için altyazı senkronlamıştım.
Herhangi bir dilden Türkçe Altyazı çevirdiniz mi ?: İngilizcem çevirme yapacak düzeyde olmadığı için çevirme yapmayı denemedim şu ana dek.
zisxiri
Üyeliğiniz açılmıştır. Gerekli bilgiler öm yolu ile iletilecektir.
Romantic Prince
Teşekkür ederim.Beklemediğim bir zamanda sürpriz oldu smile.gif Darısı diğer üye olmak isteyen arkadaşların başına...
serkevır
Hocam, sizin üyeliğinize özellikle sevindim. Sinema konusunda birikimlisiniz. Umarım aktifliğiniz diğer tarafta da sürer smile.gif
Romantic Prince
Teşekkür ederim güzel dileklerinizden ötürü.DP'de de film konusunda arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyacağım.
LeperThundeR
Hayırlı olsun, hoş geldiniz. flowers.gif
Lord_Revan
Hoşgeldiniz. Ana forum üyeliğiniz hayırlı olsun.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.