Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Altyazı Dvd oynatıcıda farklı çıkıyor...
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
fehmikurnaz
Merhaba arkadaşlar ben bi kaç gündür sitenizi inceleyip biraz bilgi aldım ve bugünde üye oldum bir sorum olacaktı...

The Kite Runner isimli filmi Next 7500 DVD oynatıcımda izlemek üzere PC'den DVD'ye kaydettim altyazısı ile birlikte... hatta buradan aldığım bilgi dahilinde altyazı ile filmin isimlerini aynıda tuttum ve evde DVD oynatıcımda açtım film açıldı fakat alt yazı PC'de görüldüğü üzere Kalın ve beyaz yerine Kırmızı ince zor okunan bir yazı olarak çıktı... Bunu nasıl düzeltebilriim ya da DVD Oynatıcılar arasında farklılıklar mı var? ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
L
Bunun çözümü oynatıcınızı geri vermektir. Yerine "alt yazı boyutunu oynatıcıyı güncelleyerek büyütebileceğiz bir oynatıcı" almaktır.
fehmikurnaz
QUOTE(Hikemî @ Jul 2 2008, 10:49 AM) *
Bunun çözümü oynatıcınızı geri vermektir. Yerine "alt yazı boyutunu oynatıcıyı güncelleyerek büyütebileceğiz bir oynatıcı" almaktır.

yani dvd oynatıcıda mı problem :S peki altyazıyı değiştirsem farkeder mi programlar var sanırım büyütsem yada rengi ebatı v.s. illa oynatıcıyımı değiştirmem lazım... (=
L
Oynatıcı alırken üç farklı oynatıcı aldım, hepsini geri vermek zorunda kaldım. Bir oynatıcıda alt yazının boyutunu sadece "oynatıcıyı güncelleyerek" yapabilirsiniz.
fehmikurnaz
Teşekkürler yardım için...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.