Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: torrent arena
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
evetben
Selam arkadaşlar, bu siteye ne oldu? Adımı değişti? Nasıl ulaşacağız?
zisxiri
Siteye buradan ulaşabilirsiniz.
Kedi
Site ismini ve adresini değiştirmek zorunda kaldı. Güzel bir site, geri dönmesine sevindim.
giyotinberq
t@rg (Torrent-Arena rip grubu) dağıldı.Ve site Çoğu kişinin gözünde büyük bir düşüş gösterdi.İnşallah geri dönerler.
harpseal
Bu haber iyi oldu.Çünkü giden geri gelmiyordu.Güzel bir site.
yasinxc
Neden yeni ismine üyelerine mail atmadı anlamadım. Her gün maillere bakıyom T@'dan gelen var mı diye ama, açılmış meğerse.
DeePCyAn
QUOTE(yasinxc @ Jun 23 2008, 10:25 AM) *
Neden yeni ismine üyelerine mail atmadı anlamadım. Her gün maillere bakıyom T@'dan gelen var mı diye ama, açılmış meğerse.

Aslında T@ en güzel üygulamalardan birini yaptı ve bir blog açıp kullanıcılarına duyurrdu. Bunun yanında turktorrent.biz siteside onlar için forumda bilgilendirmek amaçlı bir topic açtı. Diğer siteler bu kadar özverili değildi bu konuda wink.gif
Obi_WaN_TR
QUOTE (DeePCyAn @ Jun 23 2008, 04:30 PM) *
Aslında T@ en güzel üygulamalardan birini yaptı ve bir blog açıp kullanıcılarına duyurrdu. Bunun yanında turktorrent.biz siteside onlar için forumda bilgilendirmek amaçlı bir topic açtı. Diğer siteler bu kadar özverili değildi bu konuda wink.gif

diğer sitelerde özveridi bulundu.Biz T@ 'nın bir çok yöneticisini açıklama yapması icin kendi sitemizde izin verdik.
thannatox
Çok kısa sürede iyi bir başarı gösterdiler. Benim en çok kullandığım türk sitelerinden birisi oldular.
jakarina
Arkadaşlar T@ kendi klasmanındakilerin en iyisiydi.Ancak site Ampec tarafından kapatıldıktan sonra sitedeki birçok yönetici,uploader ve dizi ripperları kaybetmiştir.Özellikle, bana göre Türkiye'nin en iyi dizi ripperı olan Lüleburgazın gitmesiyle ve yönetimdeki arkdaşların yönetimden ayrılarak statülerin vazgeçmeleri ile sitede bir düşüş olduğunu söyleyebilirim. Ama yeni gelen uploaderların bazılarının tecrübesiz ve yeni olmaları nedeni ile sitede bir karmaşanın olduğundan söz edilebilir.Her ne kadar uploaderlar mükemmel olmasada tecrübeli olnlar bu açığı kapatıyor.

Bu arada OBİWAN arkadaşın ismini bir yerden gözüm ısırıyor diyecektim ki şimdi aklıma geldi.Turknova sitesinin yöneticilerinden biri.Şimdi başlıkta T@ yazmasına rağmen ben birazda Turknova'ya değinmek istiyorum.Bunca yıllık bir torrent hayatım var ama çok gencim.Buna rağmen Turknova hakkında şunu diyebilirim.Gerçekten sağlam bir site.Bana göre biraz yolun başında gözüküyorlar. Daha tecrübeli elemanları bünyesine katarsa daha iyi yerlere geleceğinden eminim.Benim bütün turk trackerlara bir önerim var. Rekabet içinde bulunmasınlar. Kendilerini net ortamında gizlemeyi bilsinler. Yabancıların trackerlarına baktığımızda görüyoruz kendilerini sürekli gizliyorlar. Üye alımlarını prof. seçiyolar. Obiwan türk trackerlarında en çok dikkatimi çeken nokta sitye girişte son sunumların gösterilmesi.Böyle bir uygulama dünyanın hiçbir trackerında yok.Gizleyin derken bunu kastediyordum.T@,Turktorrent ,Turknova,leechturk,fileleech,bitturk bu gibi turk trackerlarında hep açılış sayfasında bu uygulama lütfen bunu kaldırın biggrin.gif
Yani sizin için ardındanda bizim için. Çünkü siteler kapanırsa bizde magdur oluyoruz
DeePCyAn
QUOTE(Obi_WaN_TR @ Jun 24 2008, 07:12 AM) *
diğer sitelerde özveridi bulundu.Biz T@ 'nın bir çok yöneticisini açıklama yapması icin kendi sitemizde izin verdik.

Kusura bakma obiwan ben atlamış olabilirim. Geri dönmenizede çok sevindim bu arada wink.gif
revelax
Bu bilgi cok iyi oldugu cok saglam bi torren sitesi
Lüleburgazın ayrılması haberine üzüldüm. böyle bir ripir zor gelir torrent alemine
saygılar
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.