Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: DP Üyelik Talebim
DP Bonus > DivXPLANET.Com Üyelik Talepleri > DP Üyelik Talepleri > Tamamlananlar
McCandless
Niçin üye olmak istiyorsunuz ?: Sinema ile ilgili ve diğer konularda sohbetlere katılmak, bilgi alışverişi yapmak. Sürekli ziyaret ettiğim divxplanet' a birde forumlarında paylaşım yaparak katkıda bulunmak.

Etkilendiğiniz film ve diziler: Angel A, Leon, In To The Wild, The Butterfly Effect,Forrest Gump, The Green Mile, V for Vendetta, American History X, Cube Seri, Mutluluk, Yazı Tura, Yolculuk ve bazı kısa filmler.

Diziler: Dexter, Oz, Six Feet Under, çizgi dizi olarakta Avatar: The Last Airbender.

Beğendiğiniz Yönetmenler: Luc Besson (Hayranı olarak smile.gif ), Steven Spielberg, Sean Penn, Quentin Tarantino, Çağan Irmak, Atıf Yılmaz, Fatih Akın etc.

Sık Ziyaret Ettiğiniz Siteler:
CODE
imdb.com, divxplanet.com, sourtimes.org, deviantart.com.

Varsa DP üyesi referansınız: Yok

Varsa bildiğiniz yabancı diller: İngilizce (iyi)

Altyazı senkron konusunda bilgi düzeyiniz: Pek yok

Herhangi bir dilden Türkçe Altyazı çevirdiniz mi ?: Hayır ama başlamayı planlıyorum.
courtes
Üyeliğiniz açılmıştır. Gerekli bilgiler öm yolu ile gönderilecektir.
Hoş geldiniz. flowers.gif
serkevır
Tebrikler .. smile.gif
lifehouse
Tebrikler, ana foruma hoş geldin flowers.gif
Oğuzhan
Hayırlı olsun smile.gif
LeperThundeR
Hayırlı olsun, hoş geldiniz. flowers.gif
Fiery
Hayırlı olsun.
McCandless
Allahım inanmıyorum baya bekledik sanki bu an yok gibi biggrin.gif Herkese teşşekkürler arkadaşlar bu saatte uykudan kalktım bir bakim dedim siteye süpriz oldu : ) Diğer tüm beklemede olan arkadaşlarda en kısa zamanda kabul olur umarım.
KaßuS
Hayırlı olsun.
MdbK
Hayırlı olsun McCandless.. happy.gif
McCandless
Hayırlı olsun dostum : )
caprinx
Hayırlı olsun.
Liandrin
Tebrikler flowers.gif
awalanche
Hayırlı olsun cheers.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.