Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Divx Planet Üyelik Talebi
DP Bonus > DivXPLANET.Com Üyelik Talepleri > DP Üyelik Talepleri > Tamamlananlar
GEARSX
Niçin üye olmak istiyorsunuz ?: Senkronladıgım altyazıları paylaşmak ve emule agına destek olmak için , arada paylaşımlarımda olabilir

+Encoding ilgi alanım

Etkilendiğiniz film ve diziler
: Kurtlar Vadisi Pusu , City Of God , LOTR Box..

Beğendiğiniz Yönetmenler: John Woo , Quantin Tarantino

*Sık Ziyaret Ettiğiniz Siteler:

CODE
sharebus,imdb,beyazperde

Varsa DP üyesi referansınız: yok

Varsa bildiğiniz yabancı diller: Ingilizce (Alt Düzey)

Altyazı senkron konusunda bilgi düzeyiniz
: Senkronlarım,Bölerim,Birleştiririm,Subrip ile altyazı riplemekte de ustayım.

Herhangi bir dilden Türkçe Altyazı çevirdiniz mi ?: Hayır Çevirmedim , yalnız sitede verdiğim 6 - 7 tane senkron bulunmakta ve daha yeniyim tecrübem var umarım daha çok senkron paylaşırım

Saygılar...
GEARSX
gerçekten baya bi uzun zamandır siteye giriyorum

DP yönetimi kimseyi unutmaz ama ... smile.gif

bi üyelikde bu kadar uzun sürmez , zaten elimden geldiğince sitedeyim ve arada katkıdada bulunuyorum forumlara

Ayrıca Neden üye olmak istiyorsunuza biraz eksik yazmısım , genelde sinema sevdiğim için konulara ve altyazılara yorum yazmak istiyorum arada
lifehouse
Biraz daha sabır @GEARSX , üyeliğin hiç beklemediğin bir anda açılabilir smile.gif Bizim yöneticiler sürpriz yapmayı çok sever divxplanet.gif
GEARSX
QUOTE(lifehouse @ Jul 7 2008, 02:28 PM) *
Biraz daha sabır @GEARSX , üyeliğin hiç beklemediğin bir anda açılabilir smile.gif Bizim yöneticiler sürpriz yapmayı çok sever divxplanet.gif

napalım beklicez bizdee smile.gif

Bebopper
Dostum senin uzun bir süre olmuş başvuralı. DP yöneticileri kimseyi unutmuyor değil mi? Yani aktif olunca eninde sonunda üyeliğe kabul ediliyoruz?
Lord_Revan
QUOTE(Bebopper @ Jul 21 2008, 03:06 AM) *
Dostum senin uzun bir süre olmuş başvuralı. DP yöneticileri kimseyi unutmuyor değil mi? Yani aktif olunca eninde sonunda üyeliğe kabul ediliyoruz?

Merak etmeyin bu forumda kimse unutulmaz.Aktif ve paylaşımcı olmaya devam edin yeter ki.
KaßuS
kimseyi unutmuyorlarda biraz sanki uzun sürüyor bu üyelik işlemleri smile.gif
GEARSX
2 ay 5 gün oldu

sitede belki görüyorsunuzdur hergün aktifim ve elimden geldiğince paylaşımda yapıyorum

forumlarada katılıyorum

anlamadıgım , DP Nasıl kimseyi unutmaz

MdbK
Kesinlikle unutulduğunuza inanmıyorum, umarım yakın bir zamanda güzel bir süprizle karşılaşır(ız)sınız.. happy.gif
Riazor
Benim 3 ay olmuştu wink.gif
GEARSX
QUOTE(Riazor @ Jul 21 2008, 06:50 PM) *
Benim 3 ay olmuştu wink.gif

hayırlı olsun kardeşim papatya.gif

gün olarak üyelik açılmıyorki zaten , 2 ay + , az bi gün değil yinede thinking.gif
Riazor
Teşşekür ederim smile.gif ama emin ol kısa bir zamanda özel bir mesaj almış olursun wink.gif
courtes
Üyeliğiniz açılmıştır. Gerekli bilgiler öm yolu ile gönderilecektir.
Hoş geldiniz. flowers.gif
lifehouse
Bak sürprizi yapmışlar bile biggrin.gif , hoşgeldin cheers.gif
Oğuzhan
Hayırlı olsun smile.gif
LeperThundeR
Hayırlı olsun, hoş geldiniz. flowers.gif
MdbK
Hayırlı olsun GEARSX.. happy.gif
Fiery
Hayırlı olsun.
KaßuS
Hayırlı olsun.
caprinx
Hayırlı olsun.
pirpir
Tebrikler smile.gif
McCandless
Dostum Hayırlı olsun : )
GEARSX
arkadaşlar sizlere ve dp yönetimine çok teşekkür ederim , ben burda çok iyi vakit geçiriyordum gerçekten , divxplanet üyeliğim açıldı diye burayıda bırakmıcam yine burada olmaya çaba göstericem umarım.

yeni üyelikleri açılan arkadaşlarında üyelikleri hayırlı olsun...

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.