Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: DP Üyelik Talebim
DP Bonus > DivXPLANET.Com Üyelik Talepleri > DP Üyelik Talepleri
thannatox
Niçin üye olmak istiyorsunuz ?: Türk siteleri arasında bu derece kaliteli ve saygın bir aile ortamında bulunmak, elimden geldiğince arkadaşlara yardım etmek için üye olmak istiyorum. Tabi bunun yanında güzel arkadaşlıklar edinmek, işten eve gelince hoşca vakit geçirmek, aradığım herşeyi bulabileceğime inandığım bir ortamda duyacağım mutluluğu yaşamak istiyorum.
Etkilendiğiniz film ve diziler: Filmler (Matrix, LOTR, Pulb Fiction, The Shawshank Redemption, Se7en, Fight Club, Saw) Diziler (Lost, Prison Break, Heroes)
Beğendiğiniz Yönetmenler: Yerli Yönetmenler: Zeki Demirkubuz, Osman Sınav, Çağan Irmak Yabancı Yönetmenler: Steven Spielberg, Quentin Tarantino, David Fincher
Sık Ziyaret Ettiğiniz Siteler:
CODE
imdb, trgamer, donanım haber,

Varsa DP üyesi referansınız: Malesef yok.
Varsa bildiğiniz yabancı diller: İngilizce (az)
Altyazı senkron konusunda bilgi düzeyiniz: Biraz uğraşmışlığım var. FPS ayarlayabilirim ama ustası değilim.
Herhangi bir dilden Türkçe Altyazı çevirdiniz mi ?: Hayır çevirmedim.
thannatox
Arkadaşlar üyelik talebimi yapalı iki ayı geçti. Bu sürede hiçbir şekilde sabırsızlık ve acelecilik yapmadım. Hep asıl foruma layık ve uygun görüldüğüme karar verilince alınırım ümidi taşıdım fakat gördüğüm kadarıyla bu pek işe yaramıyor. Benim üstüme herkes inanın herkes üye oldu sadece ben ve gokhan11 arkadaşımız üye olamadı sad.gif Hala yönetimin adaletine saygı duyuyorum. Bu kadar süredir foruma alınmıyorsam bir yerlerde kesin bir eksiklik vardır. Tek istediğim hatalarımın söylenmesi ve foruma üye olabilmem için birilerinin bana ön ayak olmasıdır. Teşekkür ederim..
LuFFY
Herkes aynı şeyi zannediyor. Asıl forum çok mükemmel gibi. Ama ben üye oldum ve ancak üye olunca anladım. Burası bana daha güzel geliyor. Ne biliyim orada bir sürü konu var. İnsan hangisiyle ilgilencem derken kafası karman çorman oluyor. Ayrıca umarım en kısa zamanda isteğim yerine gelir. Sen aktifliğini devam ettir. Ben ve daha bir sürü kişi talep yapmadan üye oldu. thumbup.gif
blackfear
dünkü piyango bir bize vurmadı herhalde huh.gif
KaßuS
Ben üye olurkende herkes aynı şeyi diyorlardı biggrin.gif
Bazen uzun sürebiliyor ancak emin olki yönetim kimseyi unutmaz.
Süpriz yapmayı çok severler beklemediğin bi anda özel mesaj bulursun smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.