Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: parçalanmış halde olan filmi nasıl birleştirebiliriz?
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
kingpin_rocker
arkadaslar mp4 formatında parcalanmış bir filmi nasıl birleştirebiliriz bilen warmı?
meddah
Bir aralık bir hayli uğraştım kesme biçme ilşleriyle.. Site ana sayfasının dökümanlar bölümünde işe yarayacak program isimleri ve kılavuzlar bulunuyor..
Ben tam verim alamamıştım ama sebebin büyük bir yüzdesini ben ve bizim küheylan oluşturuyorduk.. Sonra küheylan gitti.. Sonra yeni bilgiayar geldi.. Sonra benim bir daha yolum düşmedi dökümanlar sayfasına..
Gan_dalf
Snaırım VirtualNun Dub ile birleştirebilirsin.Ancak Frame ses ve çerceve leri eşit olmalı örn: ( 720 x 420 25 Fps 128/44 Mhz Ses dosyası gibi)
dery
Ben bu konuda Besfeet programını öneririm sana.Hepsini dönüştürüyor.
pinkfloyd
CODE
ed2k://|file|Easy%20Video%20Joiner%20v5_21%20+%20Splitter%202_01%20+%20Keys.zip|4388355|E4D57B16A372115DCE5752CC0698B5F2|/

Fazla ayarlarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız Easy Video Joiner programını öneririm.
Deja vu
Eğer herhangi bir convert işlemi düşünmeden birleştirmek istiyosan Easy Video Joiner ve AVI MPEG RM WMV Joiner işine yarayabilir..
kingpin_rocker
convert işlemi gerekli deil onun için iyi programlar var ama mp4 ü birleştiremedim bi türlü indirdiğim birleştiriciler de bir işe yaramadı.nese ben sizin önerdiklerinize bi bakıyım en iyisi.
Deja vu
Open Video Joiner in mp4 birlerştirdiği yazılmış sitesi http://www.321slideshow.com/mp4-joiner.htm buraya bak istersen veye elindeki mp4 leri daha bildik bir formata convert ettikten sonra birleşetirmeyi deneybilirsin...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.