Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Gömülü alt yazıyı silmek
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
cysmique
Bugun Slam Dunk'ı izlemeye basladım ama beşinci bölümden sonra ingilizce alt yazı gömülüymüş sad.gif Bu alt yazıyı kaldırmanın bir yolu yok mu acaba yada ne yapabilirim ?? Yardımcı olursanız sevinirim. Tşkler
DayDreamer
Dediğiniz hardsub olsa gerek bu durumda ne yazık ki benim bildiğim altyazıyı kaldırmanın herhangi bir yolu yok. En makul çözüm başka bir fansub grubunun sunumunu indirmek olucaktır.
Ltn
Çeşitli programlar var fakat altyazının ancak üstü kapatılabilinir bu da görüntüyo bozar ayrıca uzunda sürer onun yerine altyazısız olanını indirmek daha mantıklı smile.gif
Metalimaniac
QUOTE(Ltn @ May 24 2008, 12:38 AM) *
Çeşitli programlar var fakat altyazının ancak üstü kapatılabilinir bu da görüntüyo bozar ayrıca uzunda sürer onun yerine altyazısız olanını indirmek daha mantıklı smile.gif

good.gif
cysmique
hehe smile.gif Kendi konumu google'da buldum.Şansa bak, alt yazı arıyordum da 84. bölüme kadar vermişler internette kalanını bulamadım... Bu arada silmekle uğraşmıyorum japonca, ingilizce ve türkçe alt yazılarını(yani üçü bir arada tongue.gif ) aynı anda okuyarak izlemeye calışıyorum tongue.gif Yardımlarınız için tekrar tşk ederim...
master44tr
Hangi playerı kullanıyorsun bilmiyorum ama böyle bir şey ile karşılaştığımda gom playerda altyazı rengini sarı renk yapıyorum, diğerleri ile karışmıyor.
Selamlar
Fallout
BS player'da çakılı olan alt yazıyı kapatıp,kendi kullanacağınız alt yazıyı açabiliyorsunuz.Genelde benim indirdiğim HD filmlerde de bu sorun mevcut.
yasinxc
Nasıl yani çat diye çıkarıp yeni altyazımı koyuluyor. Bence bi ilginçlik var. Görüntüyü keserek altyazıyı alabilir.
gencecik
QUOTE(cysmique @ May 23 2008, 06:41 PM) *
Bugun Slam Dunk'ı izlemeye basladım ama beşinci bölümden sonra ingilizce alt yazı gömülüymüş sad.gif Bu alt yazıyı kaldırmanın bir yolu yok mu acaba yada ne yapabilirim ?? Yardımcı olursanız sevinirim. Tşkler

bunun için mkvmerge die bi program var, kullanımı çok basit fakat çok faydalı bir programdır. bu program sayesinde gömülü altyazıyı çıkarabilir, yerine varsa istediğin altyazıyı ekleyebilir, elinde varsa filme dublaj ekleyebilir veya filmden istediğin dublajı çıkarabilir, istersen filmi parçalara ayırabilir veya birkaç parçadan oluşan bir filmi tek parça haline getirebilirsin...indirdikten sonra kullanamazsan porgramı, bana özelden msj at ben sana anlatırım...ayrıca herkese tavsiye ederim bu proyu.....
redkit_redkit
Valla bildiğim kadarıyla hardsub ları kaldırmıyorsun bazı program şerit çekiyor ama o da film zevkini kaçırıyor sanırım mkvmerge softsub söküyor , yanılıyor olabilirim..
GelincikOnline
Arkadaşlar; video ile birlikte render edilen altyazıları kaldırmak mümkün değildir. Ancak ya üzeri kapatılabilir ya da blur yöntemiyle arkaplanla karıştırılarak sanki silinmiş imajı verir. Ancak bu da yine belli olur.
Liandrin
Ben çok aradım bunu silmenin yolunu ama bir türlü bulamadım :S
McCandless
arkadaşlar bende Ghost In The Shell izliyorum normal filmlerinden biri kendi içinde altyazılı çıktı ''GOM PLAYER'' da normal türkçe altyazısını içine attım içindeki entegre altyazı gitti türkçe ile değişti. Zaten GOM PLAYER da altyazı ile ilgili geniş bir menüsü var altyazıyı küçültme sağa sola alma gibi gibi bunu deneyebilirsiniz fakat nedense hepsınde olmadı Ghost In The Shell' ın normal sezon bölümlerini izlerken attım türkçe altyazıyı değişmedı ustune cıktı ama gene okunaklı yani birazda büyültüyorum altyazıyı. GOM u deneyin bir istersenız normal filmde ki gibi sızınde entegre altyazıyı kaldırabılır. neye göre kaldırıp kaldırmıyor bılmıyorum ama deneyın bır bende her ızeldiğim seyın altyazsını kaldırmıyor.
zisxiri
Elinizde bulunan Ghost In The Shell'in uzantısı nedir? mkv mi avi mi? mkv ise normaldir. Çünkü animelerde mkvler genelde softsub İngilizce altyazı içerir.
McCandless
Valla sezon bölümleri real media formatında olması lazım .rmvb yazıyor.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.