Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Cep telefonlarında altyazıyı da gösterebilecek bir video oynatıcı???
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
mdtsn
Arkadaşlar 6600 7610 tarzı telefon için altyazıyı da gösterebilecek bir program arıyorum. Altyazı gömme işlemi ile de yapılabiliyor belki ama onla da uğraşması çok uzun sürüyor ve harddisk'i yıpratıyor. Yani altyazıyı da oynatabilecek bir program lazım. Şimdiden teşekkürler.
Turuncu
Öyle bir proğram mevcut değil ama cep telefonları için Converter proğramları var. Bu proğramlar ile Filmi telefon formatına göre çevirirken Altyazıyıda ekleme olanağın oluyor.
Eğer Google sana yardımcı olamaz ise bana mesaj atarsın. smile.gif
acc
Program ismi verebilirmisiniz hiç düşünmemiştim bende merak ettim tavsiye edebileceğiniz bi program varmı s60 için.
Turuncu
PocketDivx Encoder programı işe yarıyor. smile.gif
Straw Hat Pirate
Telefon ekranları küçük, peki altyazıları nasıl okuyacağız? smile.gif .
ArmchairEmp
2.5 inch ekranda alt yazıyı nasıl okuyacağız gerçekten merak ediyorum...

sade renk zeminde mesaj bile zor okunurken film karesi üzerinde alt yazı düşünemiyorum...

Hadi 4:3 oranında seyredilebilir diye düşünelim,
filmler 16:9 formatında yada panaromik. 2.5 inch daha da aşağıya iniyor.
Şahsi kanaatimce çok da gerekli değil.

Fakat zevk alan arkadaşlar da vardır smile.gif
Turuncu
Ooooo arkadaşlar ben iPod Nano'da bile Altyazılı Film izliyorum biggrin.gif 3rd S60 telefonlar artık 2,5 inch ve üzeri oldugu için bu modellerde benim için Film izlemek TV de izlemekten farksız. Ayrıca Divx'leri telefona yülleyince illaki telefonda izlememiz gerekmiyor. Divx Player'ımız olmayabilir... İşte o zaman yardımımıza TV çıkışlı Cep Telefonları koşuyor.

Günümüz Cep Telefonları şu bildigimiz devasa Divx Player'lardan hiçte farklı degil. smile.gif
mdtsn
Teşekkürler tavsiyeleriniz için
acc
PocketDivx Encoder ile altyazıyı gömüyoruz filme sanırım yanılıyormuyum?
dnecro
evet gömüyorsun ( zaten gömmesen göremezsin telefonda str yi nası gösterecen alete smile.gif ) o yüzden asıl filme yapma bu işlemi e mi. başka bi yere kopyalayıp yap
snorlaxxx
ben SmartMovie kullanıyorum altyazılar gayet ii okunuyor sizede tavsiye ederim.
çevirirken her şeyi ayarlayabiliyosun adamlar prog. ii yapmış hakkını vermek lazım thumbup.gif

programı istiyen olursa mail atsın linki atarım..
redkit_redkit
bende smartmovie kullanıyorum altyazıyı film sırasında kaldırabiliyorsun, altyazı gayet iyi okunuyor ama tek sorun ğ leri göstermiyor gayet güzel bir program smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.