QUOTE(zisxiri @ Feb 24 2008, 03:58 PM)

Altyazıyı rardan çıkarmanız gerekiyor.
sonunda altyazıyı açmayı başardım BS player indirdim fakat bu seferde filmdekiler konuşurken altyazı çıkmıyor yada filmdekiler susarken altyazı çıkıyor yada filmdekiler konuşurken çıkan altyazının filmdekilerin söylediğiyle uzaktan yakından ilişkisi olmuyor...
5-6 tane altyazı indirdim bir tanesi üstelik kibritçi kız diye başlıyor bu ne sakat iş
My Girl 2 [Kız Arkadaşım 2] (1994) ben bu filmi izlemek istiyorum...
ben sırf bu filmi izlemek için kaç gündür uğraşıyorum ilk önce bu filmi indirmek gerekiyordu onu becerdim ve günlerce gecelerimi alt yazı aramakla geçirdim sonunda yine hüsrana uğradım biraz önce kardeşim bana ters birşey söylediği için onu hırpaladım artık insanlıktan çıkmak üzereyim ... uç noktalardayım... bu film için kaç tane forum sitesine üye oldum bazı forum sitelerinde yabancı filmler için ses dosyası felan diyordu ben öyle bişeye rastlamadım...
www.allsubs.org alt yazıları bu siteden indirdim ve işe yaramadı böyle giderse bu filmi izlemek için altyazı indirmek yerine ingilizce öğrenmenin daha kolay olduğuna inanacağım(amerikan english) alt yazıların hepsini sildim yeniden araştıracağım ...
BİRİ ÇIKIP ŞU FİLMİ SEYRETMEMİ SAĞLASIN LÜTFEN ÜSTELİK BU FİLM ZAMANINDA TÜRKİYEDE TELEVİZYONDA YAYINLANMIŞ NİÇİN TÜRKÇE DUBLAJLI HALİ YOK WEBDE !!!