orc_lord
Feb 18 2008, 12:34 AM
ilk olarak elimdeki divxplayer'ın markasının pek bilindiğini sanmıyorum. radioshack tarafından üretilen markalardan birisi. card reader ve usb portu bulunmakta. şeker şeker divxleri oynatabilmekte kendisi. bende usb port üzerinden divxleri izlemek veya resimlere bakmak istiyorum ancak divx playerı açıp içerisinde cd olmadan veya herhangi birşey olmadan usb porta flash belleği takınca kendi kendine kapanıyor. yeniden açıp load yaptıktan sonra gene kendi kendine kapanıyor. acaba sorun nedir, ne değildir?
fat, fat32 ve ntsc denedim ancak sonuç aynı kaldı. acaba sorun nedir? ne yapmam lazım? gıcık etti beni 2 gündür..
usb 1.1 veya usb 2.0 ile ilgili bi durum olabilir mi?
şimdiden ilginize teşekkürler..
akrep55tr
Feb 18 2008, 01:19 AM
Bende de bir divxplayer var usbden sorunsuz film izliyorum.Benimkinde 2gb usb sınırı var.Acaba sendekinde de böyle bir sınır var mıdır?
orc_lord
Feb 18 2008, 01:47 AM
QUOTE(akrep55tr @ Feb 18 2008, 01:19 AM)

Bende de bir divxplayer var usbden sorunsuz film izliyorum.Benimkinde 2gb usb sınırı var.Acaba sendekinde de böyle bir sınır var mıdır?
hiç bir fikrim yok aslına bakılırsa olabilir 2005 eylül'de üretilmiş bir cihaz, arkasında öyle yazıyor. sınır varsada bu sınırı nasıl öğrenebilirim?
orc_lord
Feb 18 2008, 01:49 AM
şuanda kullanım klavuzunu elime geçirdim ve kullanım klavuzunda okuduğum kadarı ile flash diskin 1.1'e uygun olması gerekiyormuş. bende hp'nin şu son çıkan yeşil flash disklerinden var usb 2.0 üzerinden çalışıyor. usb 2.0'lar zaten 1.1'e uygun olarak çalışamaz mı?
akrep55tr
Feb 18 2008, 01:54 AM
Bilgisayardaki port 1.0 sa siz 2.0 usb taktığınızda uyarı verip daha yavaş çalışacağını söylüyor ama divx playerla ilgili hiç bir fikrim yok.
CORNETTO
Feb 18 2008, 02:03 AM
Evimde kullandıgım player a usb disc degil usb hdd bagliyorum ve hicbir sorun yaratmadan calisiyor. usb 2.0 ile usb 1.0 ayirt etmemesi lazim bildigim kadariyla. Cihaz kendini resetliyor dedigine göre ya usb diskte veya cihazın usb girisinde bir problem olabilir. Farklı bir usb flash disk ile denemenizi tavsiye ederim.
orc_lord
Feb 18 2008, 05:00 AM
bilgisayardaki durumu biliyorum, aslına harici hard diskim var onunla denedim ancak ethernet girişinede sahip bir hard disk tam uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. yarın 1.1 ve 2.0 için uyumluluğu garanti eden yeni bi flash disk alıcam, başka çare kalmadı elimdeki olmuyor.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.