Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: utorrent yardım
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
ezid
utorrent kullanıyorum butun ayarları dp deki gibi yaptım
son 2 gundur hic indiremiyorum bir sorunmu var acaba indirecegim dosyanın eşleri 441 olarak görünüyor. yardımcı olabilecekmisiniz.
TaFıR
Utorrent için kullandığınız port açık mı?Utorrent açıkken altında yeşil ışık yanması gerekiyor.Eğer o yeşil değilse portunuz ya açık değildir ya da güvenlik duvarı engelliyordur.Port açmak için bilgiler forumda var.Eğer orda sorun yoksa indirdiğiniz siteden kaynaklanan bir problem de olabilir.Utorrenti kapatıp tekrar başlatınca belki düzelebilir.
jakarina
Arkadaşım ben utorrent programını kullanıyorum. Bu sorunun kaynağı senin utorrent için port açmamandan kaynaklanabilir ya da torrent trackernı indirdiğin sitedeki seeder ların upload hızının yavaşlığından kaynaklanabilir.
Bu sorunla benle bazen karşılaşabiliyorum.
blackhero
ben bir dizi indiricem ama emule ile iniyor ancak ben utorrent kullanmak istiyorum acaba bunun bir yolu varmıdır?
jakarina
emule ile iniyorsa emule ile indirmen gerekir.Bu kadar basit emule ile inen bir dosyayı torrentle açamasın
ezid
saatin yanındaki simge yeşil
port acmadım ama daha once hic bir sorun yoktu 3-4 gundur bunu yasıyorum
zisxiri
@ezid

TaFıR arkadaşımızın demek istediği simge resimde gösterdiğim simgedir.

@blackhero

Dizileri torent ile indirmek istiyorsanız, üyelikli bir trackera üyeliğiniz yoksa, mininova, isohunt gibi free içerikli torent sitelerinden dizileri aratıp, torent ile indirebilirsiniz.

Araminas
@ezid arkadaşım seederları yüksek olmasına karşın indiremiyorsan, sorunu kaynağı torrent dosyasının üyelik gerektiren bir site ait olması yada torrent dosyasının bozuk olmasından kaynaklanıyordur ama bence asıl neden üyelik gerektirdiği.başka bir torrent dosyası bulmayı dene.üyelik gerektirmeyen yerlere bakarsan bu tarz problemlerle karşılalmazsın...
eczmeltem
yaklaşık bir aydır utorrent kullanıyorum. çölde su bulmuş gibi atladım ve mininova ve newtorrenttden dizi indiriyordum.sonra birgün yükleme hızım 100lerden 20ye hatta 10a düştü. birde cid denen bir başbelasına çattım . msni zildim gene gitmedi. galiba birkaçgün önce yanlışlıkla açtığım torrent hızlandırıcıdan sonra oldu. birde 4400ün son sezonunu yüklerekn aşırı yavaşlamayla karşılaştım. sildim ama nafile . torrent programını yeniden sildim yükledim. kısacası bu tür işlerdede deneyimim olmadığımdan başıma ne geldiğinide çözemedim ama bu şekilde bu yavaşlıkta inmeye devam ederse çıldıracağım. bu yavaşlığın nedeni ve çözümü konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
PRiLOST
@ezid, sorunun indirdiğin siteden de kaynaklanabilir. Hala sorunun devam ediyorsa, sana özel site torrent dosyası vereyim, onunla test et.
eczmeltem
cevabınız için teşekkür ederim dün forumdanda iyice araştırdım ve port açmaya çalıştım.olumlu etkilerini gördüm hızm tekrar 40-50ya vurdu.ama sizin dediginiz sorunun olmasıda bir muhtemel. şu an ghost whispereı indiriyorum tavsiyeler üzerine özeliikle topaz dosyası indiriyorum ama beraberinde gelen bir sürü winrar dosyası var. bu sürümleri hiç sevmiyor yeni olduğum içinde bir türlü ayırt edemiyorum.
vivasouthpaw
İndirdiğiniz torrent dosyasının içeriğini, dosyayı utorrent'e eklerken görebilirsiniz. Tek bir .avi dosyası mı, yoksa .rar bölümlerine ayrılmış bir dosya mı ayırt edebilirsiniz. Tek bir bölüm indirirken pek sorun olmuyor ama eğer tüm sezonu .rar olarak indiriyorsanız tek tek bütün bölümleri arşivden çıkarmak oldukça sıkıcı oluyor.
Metalimaniac
Sabit IP yoksa modem reset yedikçe IP değişebilir.. Modemden portunu açman gerekli.. Hergün kontrol et doğru IP port açıkmı diye good.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.