Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Eksik partı film alt yazı ile izlenir mi?
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
zisxiri
Arkadaşlar The Departed filminin 1. cd sinin 8 partını indirdim 2. cdsinin 7 partını indirip 8. partı indirmeye başlıyacağım sırada rapidshare şöyle bir hata veriyor: Server dl36.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it. bu hatadan dolayı indiremiyorum ve ilk 7 partı çıkar dediğim zaman da 8. part olmadığından dolayı %99 da hata veriyor . Şu ilk partı indir izle kontrol et yöntemiyle 7 partı izleyebiliyorum ama alt yazısız alt yazısız. Bu sorunu çözebilme imkanım var mı yani o 7 partı alt yazı ile birlikte izleme imkanım var mı?
j.w.h
dediğin yöntemle rarlardaki avi dosyalarını çıkarabilme şansın varsa dosyaları birleştirip altyazısıyla rahat bi şekilde izleyebilirsin ama 7 tane rar dosyasının içindeki avi leri çıkarabilirsen..

ayrıca rapid'in verdiği hata; senin çekmek istediğin serverda donanım arızası var diyo, bildiğim kadarıyla rapid downloaddan önce 2 server sunuyo hangisinden çekmek istiyosun diyerek, ona da dikkat edebilirsin belki işe yarar...
zisxiri
QUOTE(j.w.h @ Dec 8 2006, 04:47 PM) [snapback]3847[/snapback]
dediğin yöntemle rarlardaki avi dosyalarını çıkarabilme şansın varsa dosyaları birleştirip altyazısıyla rahat bi şekilde izleyebilirsin ama 7 tane rar dosyasının içindeki avi leri çıkarabilirsen..

ayrıca rapid'in verdiği hata; senin çekmek istediğin serverda donanım arızası var diyo, bildiğim kadarıyla rapid downloaddan önce 2 server sunuyo hangisinden çekmek istiyosun diyerek, ona da dikkat edebilirsin belki işe yarar...

dostum değil 7 partı sadece tek partı bile indirip izleyebiliyorum (seninde pc inde bir codec paketi ve birde VLC player varsa sende izleyebilirsin böylelikle görüntü ve ses kalitesini anlarsın yapacak olduğun indirdiğin parta sağ tık yapıp buraya çıkart de çıkarma işlemi sürerken hata verecek sen hiç birşey yapmadan arkaplanda çıkan dosyaya sağtık yapıp birlikte aç diyip VLC playeri seceçeksin ve izleyeceksin) ama tam part olmadığından dolayı alt yazıyı adapte edemiyorum filme zaten baktım hata hala düzelmedi tekrar başka yerden indirdim 2. cd yi
*vatan*
Ben bs player kullanıyorum.Rarla bozulmuş dosyaları koru diye açtıktan sonra,bs player üzerine getir.Tabii alt yazıyı o arada ekleyebilirsin.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.