Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: forum.divxplanet.com'a neden giremiyorum???
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
cngruu
Mrb, arkadaslar...

DP.com da oldukca eski uyelerden biriyim....Dp.com normal bir sekilde aciliyor fakat forum.dp.com sitesi acilmiyor sorun nedir anlamis degilim. USA'den baglaniyor olmam sorun olabilirmi??? yardim edin....
shirak
Şu anda bir problem yok. Girebilmeniz lazım. USA bağlantısının bir avantaj olması lazım, dezavantaj değil. Site, kimi zamanlar yoğunluktan dolayı geç cevap verebiliyor. O ana denk gelmiş olabilirsiniz.

http://forum.divxplanet.com

Bir kez daha deneyin lütfen.
cngruu
yok hocam yine ayni uc haftadir ayni sikintiyi cekiyorum...ana sayfa normal bir sekilde aciliyor fakat forum sayfasina gelince problem loading page diyor :S anlamis degilim
baki.eryigit
hep hata veriyor ve herşeyi denedim giremiyorum. eski kullanıcıyım ama olmuyor yardım bekliyoruz. ben 3-4 gundur denedim ama olmuyor.
ming
Girememenizi açar mısınız? Örneğin engelleme uyarısıyla mı karşılaşıyorsunuz, nedir? Binlerce insan girerken sizin girememeniz sorunun kaynağının kendiniz olduğunu gösteriyor çünkü? confused1.gif
cngruu
Vallahi bende anlamis degilim.... Internet Explorer ve Firefox'da denedim Sayfaya ulasilamiyor...belli bir sure acmaya calisiyor akabinde time out oluyor....

bir cozum bulunur insallah...

IP adreslerini verseniz oyle baglana bilirmiyiz acaba???

anlamadigim da www.divxplanet.com 'a giriyorum sorunsuz.... ama forum.divxplanet.com acilmiyor
KmE
Buradan girmeyi deneyin bir de isterseniz.
http://89.149.239.114/forum/
cngruu
yok hocam olmuyor
shirak
Problem kaynağı site olamaz. Ya firewall'dan ya da browser'lardan bir şekilde bloke etmişsinizdir. divxplanet.com'a girip de forum.divxplanet.com'a girememenizin başka bir açıklaması olamaz.
cngruu
Sebep benim bilgisayar olduguna kanaat getirdim, format en iyi cozum... wink.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.