linux
Jan 16 2008, 05:36 PM
Arkadaslar alt yazı yapıştırırken mesela dikkat etmeden DVD basıp filmin sonralarına dogru izlerken birden yazılar kayıyorlar filmin formatı 23.976 alt yazıda aynı oranda ama bazı alt yazılarda bölümün sonuna doğru önden gidiyor veya geriden geliyor. bunu nasıl düzeltebilirim. bana yardımcı olursanız sevinirim. herkeze kolay gelsin...
Since2609
Jan 16 2008, 06:24 PM
uyumsuzluklar olacaktır. o sorunu tahmin ediyorum ki şöyle düzeltebilirsiniz. hangi programı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben "subtitle tool" isimli ufak programla hallediyorum. filmi açıp ilk diyalogu seçip zamanı giriyoruz. ardından son diyaloğu seçip zamanını gidiyoruz. ve uygula deyince oluveriyor. kullandığınız programda bu tür bir fonksiyon şayet yok ise yada yapamazsanız buradan haber verin ufak program dosyasını sizin için upload edeyim.
Bulsara
Jan 17 2008, 11:39 AM
genelde bu dediğin tvrip lerde reklam arası problemlerinden kaynaklanabiliyor ama eğer dvd rip bir materyel ise en doğrusu subtitle workshop kullanman olur derim en azından fps yi dönüştürdüğünde bile yine de standart sapmalar var ise bazı yerlerde ( sürüm farklılıklarından dolayı bazı sahneler eksik olabiliyor) basit bir ctrl+d kombinasyonu ile altyazının seçtiğin bölümünü ileri yada geri alabiliyorsun.
Tr_Ance
Jan 21 2008, 12:11 AM
Time Adjuster Programı'da işini görür. Kullanımı ve arayüzü çok kullanışlı.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.