Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Diamond mini dvd-vr yi dvd-rw em görmüyor
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Murad1
Arkadaşlar panasonic mini dvd ile çalışan kameram var panasonic marka mini dvd yi dvd-rw em açarken diamaond marka minidvd yi açmıyor bunun bi çözüm yolu var mı?
dedee
Hocam öncelikle kameranın DVD markası (DMS, DIAMOND, VERBATIM, PHILIPS, vs...) seçtiğini düşünüyorum. Başka marka DVD medya alıp kameranda denersen, kameranın tanıdığı DVD medya markalarını öğrenmiş olursun.
Murad1
QUOTE(yduman @ Nov 19 2007, 10:00 PM) *
Hocam öncelikle kameranın DVD markası (DMS, DIAMOND, VERBATIM, PHILIPS, vs...) seçtiğini düşünüyorum. Başka marka DVD medya alıp kameranda denersen, kameranın tanıdığı DVD medya markalarını öğrenmiş olursun.

kameram diamond dvd ye kayıt yapıyor fakat pc de açılmıyor panasonic dvd-rw em var bi tane o pc de açılıyor yardım istediğim konu diamond dvd ye kaydettiğim videoları pc ye nasıl aktaracam görmüyor dvd seçen pc ye takılı okuyucular için bi yazılım mevcutmudur
dedee
QUOTE(Murad1 @ Nov 20 2007, 01:29 PM) *
kameram diamond dvd ye kayıt yapıyor fakat pc de açılmıyor panasonic dvd-rw em var bi tane o pc de açılıyor yardım istediğim konu diamond dvd ye kaydettiğim videoları pc ye nasıl aktaracam görmüyor dvd seçen pc ye takılı okuyucular için bi yazılım mevcutmudur

Hocam sanırım sorununu ISOBUSTER isimli program çözecektir. NEC marka DVD-RW'ım vardı, Allah'tan kurtuldum. Kendi yazdığı DVD'leri görmüyordu. Az önce adını zikrettiğim program işini görecektir.
Link: http://www.isobuster.com/isobusterdownload.php
Murad1
Arkadaşım ilgin için teşekkürler eve gidince deneyem peki firmware güncellemesi yapsak işe yarar mı? Ne dersin
HRMNKY
Hocam tam anlamadım ama sorun sanırım dvd-okuyucunda.

Eğer öyleyse okuyucun dvd seçiyor.Başka bir marka dvd denemeni isterim mesela sony mini dvd'yi al ve dene.Eğer onu açarsa bil ki okuyucun dvd seçiyor.Bence dvd okumada en iyisi LG
Murad1
QUOTE(yduman @ Nov 20 2007, 03:38 PM) *
Hocam sanırım sorununu ISOBUSTER isimli program çözecektir. NEC marka DVD-RW'ım vardı, Allah'tan kurtuldum. Kendi yazdığı DVD'leri görmüyordu. Az önce adını zikrettiğim program işini görecektir.
Link: http://www.isobuster.com/isobusterdownload.php

Gerçekten işe yarıyor ama tam anlamı ile değil ,bunada şükür örnek dvd de 3 dosya varsa 1 ini kurtarabiliyorsunuz.

Çok Sağol...
HRMNKY
Birde Ultraiso'yu deneyin belki onun bir yararı olabilir
dedee
QUOTE(Murad1 @ Nov 21 2007, 09:10 AM) *
Gerçekten işe yarıyor ama tam anlamı ile değil ,bunada şükür örnek dvd de 3 dosya varsa 1 ini kurtarabiliyorsunuz.

Çok Sağol...

Rica ederim, yardımcı olabildiğime sevindim. Esen kal...
NOT: Birde Badcopy pro isimli programı deneyebilirsin.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.