qaptaxor
Nov 3 2007, 11:38 AM
arkadaşlar sınırsız bağlantıya geçeli iki ay oluyor ve benim arşiv kabarmaya başladı. yaklaşık 200 film. artık hangisi hangi filmdi, bunu indirmiş miydim derdi başladı. derdime derman olacak kullandığınız bi program var mı?
Ali Rıza ŞAHİN
Nov 3 2007, 12:35 PM
Ben Excell kullanıyorum. İndirdiğim filmleri günü gününe her türlü detayına göre işliyorum. Bir karışıklık durumunda derhal bakıyorum. Ayrıca bir program kullanmıyorum
keyro
Nov 4 2007, 06:38 PM
Bu konuda bir çok program var googleye yaz direk çıkar kardeşim ama ben DVD ye yazdırırken cd nin üzerinde sadece 1 yazıyorum. Sonrada ayrı bir klasör açıp 1 in içinde neler varsa afişler türkçemi degilmi belirtiyorum herhangi bir program kullanmıyorum.. Tam anlamıyla anlatamadım ama resim açıklar sanırım....
Resmi büyük görmek için tıklayınız......

Benim sistemim bu filmlerin adını eksiksiz ve tam yazarsan klasör içinde aratıp direkt filme ulaşabilirsin
Googleden --film arşiv programları -- diye aratabilirsin ben denedim baya çıktı
((Alıntıdır))
Film arşivi yapan arkadaşların çok seveceği bir Türk yazılımını sizlerle paylaşıyorum. Ben uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum
İlk defa duyan arkadaşlara da şiddetle tavsiye ederim.
Saygılar

[/COLOR] . : : Diviks Hakkında : : .
Diviks, ilk Türkçe DivX veritabanı programıdır. Bu program sayesinde DivX listenizi tutabilir, düzenlemeler yapabilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. İşte Diviks'in bazı özellikleri :
- Internet Movie Database'den (IMDB) veri alma.
- Beyazperde.com'dan veri alma. (Türkçe Ad ve Konu)
- Amazon.com'dan kapak resimi alma.
- Video bilgilerini tam olarak okuma.
- Bana Bir Film Seç ! seçeneği ile programın sizin için film seçmesi.
- MS Excel'in de dahil olduğu 4 değişik formatta dosya çıktısı alabilme. (MS Excel, HTML, DivXTR.Org ve Diviks dosyaları)
- Toplu IMDB Güncellemesi ile tüm listenizi güncelleme imkanı.
- Liste istatistiklerinizi görebilme.
- DivXTR.Org ve DivXSubtitles.Net sitelerinden filmleriniz için altyazı indirme.
- Birkaç tıklama ile dinamik ASP sayfaları ile DivX listenizi web üzerinden yayınlama imkanı.
- Diviks programları arası küçük boyutlu liste transferleri.
- DivX Manager 0.9 - 1.0 ve MovieDB'den veri transferleri.
- Liste Karşılaştırma penceresi ile liste karşılaştırma.
- Veritabanı olarak MS Access formatı kullanımı.
ve... - Freeware (Bedava) olması, Türkçe olması, Kolay kullanımlı olması. ;-)
DOWNLOAD
ronnie_rqvy
Nov 8 2007, 05:26 AM
Verdiğin programın download linki çalışmıyor.
shirak
Nov 8 2007, 08:45 PM
Ben en güzel linki vereyim. Uzaklarda aramaya gerek yok.
http://www.divxplanet.com
firathanfungan
Nov 18 2007, 01:43 PM
qaptaxor,
Muharrem Arman'ın hazırladığı "DivXTurk" bugüne kadar kullandığım en iyi DivX arşiv programı. Yıllardır DivX TURK 1.5'i kullandım ve bir süre önce DivXTurk 1.6 beta da yayınlandı. Yaklaşık bir aydır beta sürümü kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.
Detaylı bilgiye ve download linkine şu adresten ulaşabilirsin:
http://divxturk.armantr.com/htmls/defult.php
Yardımcı olması dileğiyle...
matafleur
Nov 19 2007, 12:02 PM
QUOTE(qaptaxor @ Nov 3 2007, 11:38 AM)

arkadaşlar sınırsız bağlantıya geçeli iki ay oluyor ve benim arşiv kabarmaya başladı. yaklaşık 200 film. artık hangisi hangi filmdi, bunu indirmiş miydim derdi başladı. derdime derman olacak kullandığınız bi program var mı?
Son derece basit ve kullanışlı olan Pivx programanı tavsiye ederim..
BURADAN ulaşbilirsin..
Kendi kullandığım Pivx' ten bir kaç görüntü ekliyorum buraya:
Açılması için resimin üzerine tıklayın.

SunGod
Nov 19 2007, 04:34 PM
Diviks'in yeni sürümü (2.9.3) ve yeni adresi:
http://www.diviks.info/
Dissflow
Dec 21 2007, 09:15 AM
Biraz arşiv görün...
Sitedeki "Eklentiler"den yapamadım.
Rapid Veriyorum.
divxvid
Dec 28 2007, 12:59 AM
Ben bir çok arşiv programı kullanmadım ama bir kaç yıldır "divxturk" programını kullanıyorum. Bir kaç eksik yanı var ama programı yapan arkadaş samimi bir şekilde programın eksik yanlarının belirtilmesini istediği için ben de kendi sitesinden mail atmayı faydalı görüp bir-iki tavsiyede bulunmuştum, daha sonra eksiklerin düzeltildiğini de farkettim. Bu sebeplerden kullanımı güzel ve gelişime açık bir program olduğundan tavsiye ederim.
Ben de filmleri artmaya başladığı zamanlar aynı filmi 3-5 kere çekmişim meğer
FLATRON
Jan 4 2008, 07:18 PM
Hemen hemen bütün arşivleme programlarını kullandım, denedim ama maalesef hiçbiri istediğiniz gibi olmuyo. Ya eksik oluyo ya fazla. Onun için en iyisi excel listesi yapmak bence...
e101465
Jan 21 2008, 12:52 AM
Ant Movie Catalog'u denemeyi de unutmayın.
http://www.antp.be/software/moviecatalog/Yazılım script bazlı çalışıyor. IMDB vb. siteler bazen site tasarımını değiştirir ve bu nedenle kullandığınız yazılım film bilgilerini sağlıklı alamaz, yeni sürüme ihtiyaç duyar. AMC'de yazılımı güncellemeniz gerekmez, sadece film bilgilerini indiren script'i yenilersiniz. Söz konusu güncelleme de yazılımın kendi içinden yapılabilir.
Denediğim diğer benzer yazılımlarından farkı işte burası, script tabanlı çalışması. Script'leri sürekli güncelleyen gönüllüler var ve bu nedenle IMDB tasarımını değiştirse bile siz bundan etkilenmiyorsunuz, yeni script'i indirip işinize devam edebiliyorsunuz. Oysa ki diğerlerinde yazılımın tümden güncellenmesi gerekmekte ve bunu ancak yazılımın programcısı yapabilmekte. Yanlış hatırlamıyorsam yerli yazılımlardan birinin programcısı askere gittiğinde, kullanıcılar aylarca askerden dönmesini beklemişti yeni versiyon için. Söz konusu yazılım script tabanlı olsaydı böyle bir durumla karşılaşılmayacaktı oysa ki.
Kısacası, AMC'ye bir göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Sevgi ve saygılarımla...
Tr_Ance
Jan 21 2008, 11:40 PM
Arkadaşlar bende uzun zaman divxturk kullandım. En son formatımdan sonra divix kurdum. Memnun kaldım. Kullanışlı bir ara yüze sahip. Linkini veiyorum isteyen arkadaşlar denesinler.
Ancak bazı arkadaşların , hangi filmlere sahip olduklarını daha olayın başındayken unuttuklarını ve karıştırdıklarını okudum. Bence bu işi biraz daha ciddiye alınmalı.
Divix 2.9 (Film Veritaban Programı) Download
Flying Turk
Jan 22 2008, 05:34 AM
Arşivleme yalnızca Divx için değilse (yalnız Divx için de çalışır ama mp3, program gibi karma arşiv için de kullanılabilir) 2 program tavsiye ederim. Birisi CDlyse diğeri de whereisit. Whereisit ücretli bir program denenip satın alınabilir veya başka yollarla (sizin hayal gücünüze bağlı

) kullanılabilir. Cdlyse ücretsiz güzel arayüzü olan bir program. İkisinin de temel amacı arşiv CDlerinizin içinde olanların bir listesini barındırması ve gerektiğinde örneğin "şu film hangi DVD'deydi?, Bu program bende varmıydı?" sorularına cevap buluyor. Arşiv 200 film civarında ise CDlyse kullanmaya başlamanı tavsiye ederim. Çünkü bu program için her CD/DVD bir kez DVD-Rom'a konup okutulması ve fişlenmesi gerekiyor. 200/6 ~= 35 DVD başlangıç için güzel bir sayı. Ben gibi 1200 civarı film 50 DVD içinde ne olduğunu bilmediğin veri varsa işin içinden çıkmak kolay değil

Arkadaşların tavsiye ettiği programları kullanmadım. Ama öğrendiğim iyi oldu. Mutlaka deneyeceğim.
FLAGG
Jan 28 2008, 09:26 PM
SAgolun beyler tavsiyeleriniz için hepsini indirip denedim en çok Pivx i beğendim.. ben de tavsiye edebilirim
captainweiys
Jan 29 2008, 12:52 AM
arkadaslar daha indirip denemedim ama bu programlar hdd icinde saklanan filmlerinde arşivini yapabiliyor dimi ?
Bendede 1tb a yakın film ve dizi arsivi olustu ve artık dvd veya cd ye yazmıyorum cünkü bozuluyor.
Umarım hdd lerimi taratabilirim bu programlarla
SunGod
Jan 30 2008, 11:20 AM
Taratarak toptan ekleme özelliği hiçbirinde yok sanırım. Aynı cd-dvdden ekler gibi tek tek eklenebilir tabii.
captainweiys
Jan 30 2008, 09:24 PM
Sanırım ben programların nasıl calıstıklarını yanlıs anladım ben cdtree veya dvd tree gibi programların yaptıgı gibi tarayıp içinde bulunan dosyaları listeliyo sanmıstım divxturk programının beta sürümünü bile indirdim.Zaten onuda kullanma sansım olmadı hata verdi program bende vista dan dolayı yapıyodur diye yapımcısına mesaj attım sagolsun hemen cevap verdi simdi de tekrar kurup deniycem eger tek tek yazmak gerekiyosa bu tip program kullanana kadar oturur exel de kendime uygun bir prog yazarım zaten hemde el emeği olur
Keabus
Feb 8 2008, 01:51 PM
Ben AllMyMovies kullanıyorum,
hem Türkçe dil seçeneği de var ve gayet kullanışlı,
yani ben şahsen çok memnunum...
ZOOM
Feb 20 2008, 05:14 PM
Arkadaşlar hemen hemen hepimiz film arşivi yapıyoruz.Genelde arşivciler DVD nin içine 5-6 DivX kopyalayarak arşiv yapıyorlar.Son zamanlarda arşiv takibi için çok kapsamlı programlar çıktı.Bunların bir çoğu film adını yazdığınızda içeriğini istediğiniz bir siteden çekebiliyor (İmdb) . Fakat konunun başında bahsettiğim gibi 1 DVD nin içine 5 DivX koyduğumuz için bu programlar bu konuda sınıfta kalıyor.Programlar her filmi 1 numara olarak arşivleyebiliyorlar.Benim bulduğum ve bu eksiği giderebilen tek program "Movie Label 2008 Pro" sanırım.Filmlere extra numara verebiliyoruz.Örneğin 5 filme aynı numarayı verebiliyoruz.Arşiv kaydı için vazgeçilmez bir program.Ayrıca seri olarak film ekleme işi de yapıyor.Örneğin DVD de bulunan 5 filmin ismini ard arda ekleyerek toplu halde bilgi yükletebiliyorsunuz.Afişlerini de otomatik yüklüyor.
Aslında bu konuyu anket olarak hazırlamayı düşündüm fakat piyasada bu işi yapan çok fazla program var.Kullanım yoğunluğunu bilmediğimden dolayı anket açmıyorum.Sizden istediğim bana bu tip programlar önermeniz.
Benim şu anda önerim Movie Label 2008 Pro.
Teşekkürler.
Quezacotl
Feb 21 2008, 09:00 AM
Teşekkürler. Movie Label'ı deneyeceğim.
pccologsakbas
Feb 26 2008, 04:25 PM
teşekkürler aratıp indirelim bakalım..
Riazor
Feb 26 2008, 05:04 PM
diviks en pratiği ve en güzeli bence ondan şaşmayın
ezid
Mar 1 2008, 03:04 AM
QUOTE(keyro @ Nov 4 2007, 06:38 PM)

Bu konuda bir çok program var googleye yaz direk çıkar kardeşim ama ben DVD ye yazdırırken cd nin üzerinde sadece 1 yazıyorum. Sonrada ayrı bir klasör açıp 1 in içinde neler varsa afişler türkçemi degilmi belirtiyorum herhangi bir program kullanmıyorum.. Tam anlamıyla anlatamadım ama resim açıklar sanırım....
Resmi büyük görmek için tıklayınız......

Benim sistemim bu filmlerin adını eksiksiz ve tam yazarsan klasör içinde aratıp direkt filme ulaşabilirsin
Googleden --film arşiv programları -- diye aratabilirsin ben denedim baya çıktı
((Alıntıdır))
Film arşivi yapan arkadaşların çok seveceği bir Türk yazılımını sizlerle paylaşıyorum. Ben uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum
İlk defa duyan arkadaşlara da şiddetle tavsiye ederim.
Saygılar

[/COLOR] . : : Diviks Hakkında : : .
Diviks, ilk Türkçe DivX veritabanı programıdır. Bu program sayesinde DivX listenizi tutabilir, düzenlemeler yapabilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. İşte Diviks'in bazı özellikleri :
- Internet Movie Database'den (IMDB) veri alma.
- Beyazperde.com'dan veri alma. (Türkçe Ad ve Konu)
- Amazon.com'dan kapak resimi alma.
- Video bilgilerini tam olarak okuma.
- Bana Bir Film Seç ! seçeneği ile programın sizin için film seçmesi.
- MS Excel'in de dahil olduğu 4 değişik formatta dosya çıktısı alabilme. (MS Excel, HTML, DivXTR.Org ve Diviks dosyaları)
- Toplu IMDB Güncellemesi ile tüm listenizi güncelleme imkanı.
- Liste istatistiklerinizi görebilme.
- DivXTR.Org ve DivXSubtitles.Net sitelerinden filmleriniz için altyazı indirme.
- Birkaç tıklama ile dinamik ASP sayfaları ile DivX listenizi web üzerinden yayınlama imkanı.
- Diviks programları arası küçük boyutlu liste transferleri.
- DivX Manager 0.9 - 1.0 ve MovieDB'den veri transferleri.
- Liste Karşılaştırma penceresi ile liste karşılaştırma.
- Veritabanı olarak MS Access formatı kullanımı.
ve... - Freeware (Bedava) olması, Türkçe olması, Kolay kullanımlı olması. ;-)
DOWNLOADBen aslında daha önceleri divxarc kullanıyordum ama program yapımcısı arkadaş askerdeymiş sanırım ve programda şu an ımdb ve beyaz perde bilgi güncellemesi olmuyor. O yüzden yeni program olarak hem diviks hemde Movie Collector kurdum ikisindede beyaz perde sorunu var. Diviks ile ilgili bir ikinci bir sorun ise excel den dosyaları al dediğim zaman film isimleri birbirine girmiş durumda oluyor. Ne yapmalıyım.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba ?
Trainspotting666
Mar 1 2008, 03:38 AM
Konu içinde gezinirken benim de artık bir arşiv programı kullanmamın vaktinin geldiğini anladım.. Benim arşiv programından birkaç basit beklentim var: Film isimlerini tek tek girmek yerine sadece imdb numarasını girerek kolay oluşturma ve program içersinde filme ait birkaç ana bilgi (afiş-yönetmen-oyuncular gibi).
Bu şekilde bir program kullanan ya da bilen deneyimli arkadaşların tavsiyelerini beklerim..
Teşekkürler.
andrei7
Mar 1 2008, 04:21 AM
arkadaşlar bende bir öneri yapmak istiyorum. EMDB isimli küçük bir arşiv programı. filmleri elle ekliyorsunuz. oyuncular, yönetmen, imdb puanı, yapım yılı ve birçok daha bilgileri ve afişiyle film listesi oluşturuyor. kendi listeniz içinde arama yapabiliyorsunuz. hatta bu filmi izledim diye işaret koyabiliyorsunuz. böylece arşivinize tam hakimiyet sağlıyor. işte bu da
link
ZOOM
Mar 1 2008, 02:03 PM
QUOTE(ZOOMTR @ Feb 20 2008, 05:14 PM)

Arkadaşlar hemen hemen hepimiz film arşivi yapıyoruz.Genelde arşivciler DVD nin içine 5-6 DivX kopyalayarak arşiv yapıyorlar.Son zamanlarda arşiv takibi için çok kapsamlı programlar çıktı.Bunların bir çoğu film adını yazdığınızda içeriğini istediğiniz bir siteden çekebiliyor (İmdb) . Fakat konunun başında bahsettiğim gibi 1 DVD nin içine 5 DivX koyduğumuz için bu programlar bu konuda sınıfta kalıyor.Programlar her filmi 1 numara olarak arşivleyebiliyorlar.Benim bulduğum ve bu eksiği giderebilen tek program "Movie Label 2008 Pro" sanırım.Filmlere extra numara verebiliyoruz.Örneğin 5 filme aynı numarayı verebiliyoruz.Arşiv kaydı için vazgeçilmez bir program.Ayrıca seri olarak film ekleme işi de yapıyor.Örneğin DVD de bulunan 5 filmin ismini ard arda ekleyerek toplu halde bilgi yükletebiliyorsunuz.Afişlerini de otomatik yüklüyor.
Aslında bu konuyu anket olarak hazırlamayı düşündüm fakat piyasada bu işi yapan çok fazla program var.Kullanım yoğunluğunu bilmediğimden dolayı anket açmıyorum.Sizden istediğim bana bu tip programlar önermeniz.
Benim şu anda önerim Movie Label 2008 Pro.
Teşekkürler.
Yukarıda belirtmeyi unuttuğum özelliklerden birisinide burada belirtiyim.Bu program aynı zamanda dizi arşivi içinde mükemmel.Film ve dizileri ayrı ayrı belirtebiliyoruz.
Sana şu andaki arşivimden bir görüntü sunayım ve tam olarak senin istediğin özellikleri karşıladığını göreceksin.
Eki görüntülemek için tıkla Aşağıdaki de "thumsnails" görüntüsü.( Küçük resime tıkladığında büyük film afişi ekrana geliyor. )
Eki görüntülemek için tıkla
Araminas
May 1 2008, 03:13 AM
Ben şans eseri bulduğum Griffith programını kullanıyorum... Birden fazla filme aynı adı verip arşivleme imkanıda sağlıyor, koleksiyon olarak olarak ayardığınız dvd'leri hem toplu hemde ayrı listeleme imkanı sunuyor tabi çok özellikli bir program değil diviks veya benzerleri türkçe destekli siteler kullanamıyorsunuz yada bir avi kartı oluşturamıyorsunuz ama sonuçta amacınız listemelek işinizi görebilcek bir program...
Movie Label 2008 Pro'yuda en kısa zamanda denicem...Teşekkürler
sodist
May 1 2008, 12:30 PM
Bahsi geçen programlardan hiç birini kullanmadım. Ama kullanmakta olduğum "Where is it" programı bana yetiyor. Sadece film arşivi için değil. Program, döküman vs. bütün cd/dvd arşivimin içerik bilgisini tutuyor. Aradığım programın/dökümanın/filmin hangi dvd/cd'de olduğunu bilmesem de, program sayesinde bütün dvd'leri sırayla denememe gerek kalmıyor. Tavsiye ederim.
_PeGa_
May 1 2008, 12:43 PM
DivxTurk kullanıyorum. Tavsiye ederim
TaFıR
May 1 2008, 12:52 PM
QUOTE(_PeGa_ @ May 1 2008, 01:43 PM)

DivxTurk kullanıyorum. Tavsiye ederim
DivxTurk güzelmiş.
gokhan11
May 1 2008, 03:51 PM
Movie Label
Riazor
May 1 2008, 05:36 PM
Arkadaşlar bende gerekli olacak arşiv programlarını upload ettim burdan faydalanabilirsiniz
PivX
Diviks
GrieeX
DivxTurk
Movie Label
Ant Movie Catalog
Extreme Movie Manager
Movie Collection Organizer
shirak
May 1 2008, 06:55 PM
@Riazor
http linkleri yasaktır. Bunlar bulunamayacak programlar değil. Direk olarak programların bulunduğu sitelerin linklerini verebilirsiniz.
Şöyle ki: DivxTürk
http://www.divxplanet.com/index.php?page=a...=show&sub=7
Quezacotl
May 1 2008, 06:58 PM
@shirak http linki vermişsiniz.
Tonyukuk
May 2 2008, 02:40 PM
Öneriler için herkeze teşekkürler.
JackDemsy
May 5 2008, 12:26 PM
Kesinlikle DivxTürk süper bir program tek dez avantajı beyazperde.com ile imdb.com un film adlarının tutmaması ama bu da çok fazla karşımıza çıkmıyor.
captainweiys
May 5 2008, 04:26 PM
Ben filmlerimi ve dizilerimi Hdd lerde sakladığım için DivxTurk kullanıyorum ve çok da memnunum.ZOOM arkadaşın derdine deva olacak bir program vardı.Ben de kullanmıştım ama kullandığım sürüm free olmadığı için kilitlendi bende o sıralar bulamadım bu programı ve kullanmaktan vaz geçtim.
Neyse uzun lafın kısası programın adı cdtree idi yanlış hatırlamıyorsam.Cd leri tek tek tarayıp içindeki dosyaların isimlerini kayıt adiyor ve her cd ye bir isim veya numara vermeye olanak sağlıyordu.Sonra aradığınız dosyanın adını program içinde arattırarak hangi cd de olduğunu bulabiliyorsunuz.Bir ara dvdtree diye bir versiyonunun çıktığınıda duydum ama ilgilenmedim açıkcası.
Bu tip bir programa ihtiyaç duyan aratıp bulabilir sanırım yada elinde free versiyonu olan bir arkadaş paylaşırsa bende program arşivime eklemek isterim.
GelincikOnline
May 6 2008, 12:30 AM
Ben film arşivleme işini bıraktım. Sizede tavsiye ederim. Çükü artık istediğim herhangi bir medyayı 1024 ADSL'imle birkaç saatte indirebiliyorum. Bağlantı hızının gittikçe arttığını düşününce bırakın bu işleri. Ne HDD alın ne de DVD vs. Hemen indirin.
DayDreamer
May 6 2008, 09:58 AM
Peki ben şunu sorayım. Hangi filmin hangi sürümünün bende olup olmadığını hangi dvd de olduğunun kaydını değilde sadece hangi filmleri izleyip hangilerini izlemediğimin kaydını tutmak istiyorsam. Hangi programı önerirsiniz?
dede korkut
May 7 2008, 09:54 PM
QUOTE(manyakimm @ May 6 2008, 10:58 AM)

Peki ben şunu sorayım. Hangi filmin hangi sürümünün bende olup olmadığını hangi dvd de olduğunun kaydını değilde sadece hangi filmleri izleyip hangilerini izlemediğimin kaydını tutmak istiyorsam. Hangi programı önerirsiniz?
Ben "Movie Collector" kullanıyorum. (collectorz.com) Bahse konu özellikler bu programda var. Filme çift tıklayıp, kişisel den izlendi kutusuna işaret koyarak veya kaldırarak hallediyorsunuz.
Monte Kristo
May 7 2008, 09:57 PM
DivXPlanet'ın altyazı sayfalarında "İzledim" tuşu var. Onun kullanımı ne kadar faydalı bilmiyorum ama işe yarayabilir.
Metalimaniac
May 11 2008, 07:40 PM
Divxturk kullanıyorum ama pek memnun değilim değişik programlar denicem.. Movie Collector bakıyorum teşekkürler..
krem07
May 12 2008, 01:29 AM
Film arşivleme ve liste oluşturmada Movie Collector Professionalın üzerine program tanımam.
cashkorkmaz
Jun 27 2008, 11:09 PM
GrieeX Bence en kullanışlı olanı. Aslında diviks'de güzel bir program, ancak Vista ile sorunu var. Yazılanların hepsini, hatta fazlasını deneyip en iyisinin bu olduğuna karar verdim. Elbette "iyi" zevklere ve kullanım amacına göre değişecektir, ancak bir alternatif oluşturması açısından ekledim.
rangil
Jul 7 2008, 07:34 PM
Bende grieex kullan çok kullanışlı ayrıcada sürekli gelişmekte dicektimki @cashkorkmaz benden önce davranmış
Tavsiye ederim kullanışlı sade ve güzel
Waldo
Jul 8 2008, 12:41 AM
Yoksa siz hala eXtreme Movie Manager denemediniz mi? Hdd tarama yapabiliyor ve script tabanlı. Kolayca güncelleniyor. Diğer programları pek fazla deneme şansım olmadı ama bu program bütün ihtiyacımı karşılıyor diyebilirim. IMDB ve beyazperde dahil birçok movie & DVDCover sitesi desteği var. Hatta filmler hakkında Trivia ve Goofs bilgilerini bile indirebiliyor.
buradan
dexterbk
Jul 8 2008, 10:29 AM
QUOTE(captainweiys @ Jan 29 2008, 01:52 AM)

arkadaslar daha indirip denemedim ama bu programlar hdd icinde saklanan filmlerinde arşivini yapabiliyor dimi ?
Bendede 1tb a yakın film ve dizi arsivi olustu ve artık dvd veya cd ye yazmıyorum cünkü bozuluyor.
Umarım hdd lerimi taratabilirim bu programlarla
kardes Where Is It diye bir program var taratarak ekleme yapabiliyorsun ARşiv yönetim programıdır çok detaylı değil ama bence kesinlikle işini görür.ben film,müzik ve program arshivimi bununla yönetiyorum hiç şikayetim olmadı...
DeePCyAn
Jul 8 2008, 04:54 PM
QUOTE(Trainspotting666 @ Mar 1 2008, 04:38 AM)

Konu içinde gezinirken benim de artık bir arşiv programı kullanmamın vaktinin geldiğini anladım.. Benim arşiv programından birkaç basit beklentim var: Film isimlerini tek tek girmek yerine sadece imdb numarasını girerek kolay oluşturma ve program içersinde filme ait birkaç ana bilgi (afiş-yönetmen-oyuncular gibi).
Bu şekilde bir program kullanan ya da bilen deneyimli arkadaşların tavsiyelerini beklerim..
Teşekkürler.
Ben söylediğin özellikleri pvix progeamı ile kullanabiliyordum arkadaşım. Bir denersen anlayacaksın. Diğer programlarıda test etmeni tavsiye ederim...
revelax
Jul 12 2008, 07:48 PM
en iyi Excel de kendi listesini tutmak ben cok program denedım ama ya amacım dısında yada amaca hizmet etmiyor oyüzden kendi arşivini kendin excel tutmak
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.