Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: K-Lite Mega Codec Pack ayarları
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
melon1
Merhaba arkadaşlar

K-Lite Mega Codec Pack'ın en son versiyonunu (353) indirdim. Yüklerken ayarları forumda geçen yıl yazılmış yükleme rehberine göre yapmam yeterli olur mu yoksa başka ayarlar da yapmam gerekir mi. Filmleri mümkün mertebe en iyi kalitede izleyebilmek için soruyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
C[a]N
eğer kurulumu,kurulum sihirbazının adımlarını izleyerek yaptıysanız yeterli olur.
mkv formatında filmler indirip izliyorsanız ffdshow yerine CoreAVC kullanmanızı öneririm sadece.
melon1
QUOTE(C@N @ Nov 2 2007, 12:51 PM) *
eğer kurulumu,kurulum sihirbazının adımlarını izleyerek yaptıysanız yeterli olur.
mkv formatında filmler indirip izliyorsanız ffdshow yerine CoreAVC kullanmanızı öneririm sadece.

mkv formatında hiç izlemedim ama Ice Ace filminin HDTVre.x264 versiyonunun sample dosyasını windows media player açmadı. Buna karşılık K-Lite'nin içindeki Media Player Clasic açtı.
C[a]N
x264 dosyaları mkv formatındaki dosyalar.klite codec pack yüklediğinizde gelen ffdshow sayesinde izlemişsinizdir x264 dosyasını. wink.gif
melon1
Sorun yokmuş demekki:)
Teşekkürler verdiğiniz bilgi için:)
keyro
Evet mkvlerde gerçekten sorun oluyor. Bende deneyim bakim smile.gif Teşekürler.

Düzeltme: İmla hatası.....
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.