Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: WinAvi Video Converter
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Hanky74
Merhaba arkadaşlar,

Benim Winavi video converter programı ile ilgili bir sorunum var ve bunu hala çözemedim. Daha önce hiç sorunsuz kullanırken bilgisayarı formatlayıp baştan kurduktan sonra devamlı bu sorunla karşılaşıyorum. Elimdeki divx filmi programın DVD menüsünden yükleyip dvd yapıyorum ve nero ile kaydediyorum. Daha sonra dvd yi dvd player'a takıp izlemek istediğimde 2-3 saniye geçtikten sonra film donup kalıyor. Kaç kez denedim fakat hem zaman hemde dvd kaybından başka bir sonuç elde edemedim. Pc nin içinde bütün codec ler yüklü olduğu halde. Bu programı kullanmayı özellikle tercih ediyorum çünkü filmi tek bir seferde dvd ye yazılabilecek hale getiriyor. Aranızda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim. Teşekkürler.
keyro
Kardeşim formattan sonra böle sorunlar yaşanabiliyo benim tavsiyem total kullanman convertde harika bi program ben hiç sorun yaşamadım. Bide dediğin gibi tek seferde convert işlemini bitiriyo googleden arat bulamazsan ben upload edebilirim....

Adı tam olarak Total Video Converter ...

Buradan inceleyebilir ve indirebilirsin kardeşim

Bu 15 günlük kullanım çok rahat bulabilirsin ama bulamazsan upload edebilirim.

http://www.inndir.com/program.php?id=32275
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.