Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: nasıl bir film indirebilirim
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
zb_pyscho
selam arkadaşlar ben film indirmek istiyorum ama bir türlü indiremiyorum bana bu konu hakkında yarım ederseniz çok teşekkür ederim bu foruma üye oldum ama aasıl divx sitesindeki foruma giriş yapamıyorum kayıt ol linkini bulamıyorum:(sad.gifsad.gif
zisxiri
İndirme işlemleri için torent veya emuleyi öneririm.

Torent ile ilgili sorular için buraya, emule ile ilgili sorular için buraya bakabilirsiniz.

Üyelik işine gelince, Dp ana forumunda bulunan şu yazıyı bir kez daha okumanızı öneririm.

DivX, Xvid, divx altyazı, divx codec, xivd codec, Türkçe divx altyazı çevirme, altyazı senkron, divx player (divx oynatıcı) , eMule (e-katır), eD2K (e-eşek), torrent, cd yazma, dvd ripleme, paylaşıma açma, v.b. gibi terimleri etrafınızda duyuyor, ama tam olarak ne olduklarını bilmiyorsanız? Veya, tüm bu terimlere aşinasınız, hatta daha fazlasını biliyor ve diğer insanlarla paylaşmak için istek duyuyorsanız!

Ve en önemlisi DivXPLANET hesabınız (*“mutlaka olacak” garantisini vermiyoruz) yoksa aşağıdaki linki takip ederek, DivXPlanet akademi havasında olan DP Bonus Forum’una üye olabilirsiniz.

Anlaşıldığı gibi buradaki üyelik durumunuza göre, Dp sitesine üyeliğiniz açılabilir.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.