Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: TorrentSpy yardım
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Hanky74
Merhaba arkadaşlar,

Ben 2-3 ay önce TorrentSpy sitesinden bir film indirdim ama filmin RAR şifresini yazmamışlar ve filmi açamıyorum. O kadar istek yapmama rağmen şifreyi hala gönderen biri çıkmadı. Günlerce uğraştığım içinde filmi pc den silemiyorum. Rar password kırıcı bütün programları denedim fakat çok uzun sürdüğü için vazgeçtim. Rar şifresini nasıl etkisiz hale getirebilirim aranızda bilen bir arkadaş varsa yardım edebilirmi?
rgnknclk
Eğer hangi film olduğunu ve nereden bulduğunu yazabilirsen ben belki yardım edebilirim kardeşim.
Benim de başıma çok geldi bu fake vakaları.Ama artık dikkatliyim.Güvenilir olmadıkça asla rar lı doya indirmeyeceksin zaten.
Bu arada rar ın içinde başka dosyalar var mı?
mesela tinyurl lu adres felan veriyor bazıları.
Şifre ile ilgili ipucu felan yazıyor mu?

İyi günler
Hanky74
Filmin adı "Deep in the woods" ve ve torrent spy adındaki siteden indirdim. Rar şifresini yazmamışlar. Sayfanın linkini aşağıya koydum, belki faydası olur.

http://www.torrentspy.com/torrent/1605828/...npoint_crew_rar

rgnknclk
Uzun araştırmalarım sonunda nihayet buldum.
Al sana benden hediye:)

şifre:www.funpoint-board.net
Hanky74
QUOTE(rgnknclk @ Oct 13 2007, 11:30 PM) *
Uzun araştırmalarım sonunda nihayet buldum.
Al sana benden hediye:)

şifre:www.funpoint-board.net

Çok teşekkür ederim arkadaşım, bu filmi indirdikten sonra açamayınca aylardır pc nin içinde tutuyordum belki birgün şifresini bulurum diye. Senin sayende filmi artık dvd yapıp izleyebileceğim. Emeğin için çok teşekkür ederim.
rgnknclk
Önemli değil... rolleyes.gif
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
wachika
Nasil buluosun?ben bulamadim
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.