Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: E-mule linki nasıl yapılır
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
assymetric
Arkadaşlar sitede olmayan bir filmin linkini e-mule (ed2k) link olarak nasıl yapabilirim? Yardım edebilecekler varsa sevinirim.
KHaRSas
Sanırım bu forumda e-mule link sistemi çalışmıyor. Ben de denemiştim geçen hafta ama becerememiştim. Zaten başlıklara bakarsan e-mule linklerinin link olarak değil de kod içinde verildiğini görürsün. Eklemek isteyen kodda yazanı kopyalayıp ekler.
assymetric
QUOTE(KHaRSas @ Oct 5 2007, 12:30 PM) *
Sanırım bu forumda e-mule link sistemi çalışmıyor. Ben de denemiştim geçen hafta ama becerememiştim. Zaten başlıklara bakarsan e-mule linklerinin link olarak değil de kod içinde verildiğini görürsün. Eklemek isteyen kodda yazanı kopyalayıp ekler.

divxplanet'da olmayan 1936 yapımı Sylvia Scarlett filmi var elimde ama ed2k linkini koyamadım bir türlü, neyse bir şekilde hallederiz, lütfen koymama yardımcı olun çevirisine de başladım filmin, teşekkürler şimdiden.
Straw Hat Pirate
Emule paylaşılanlar bölümüne gel. Filmin üzerine sağ tıkla, orada eD2K bağlantıları yazar ona tıkla emule linkini orada görürsün.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.