Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: MicroDVD altyazılar
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Ironjawedangel
Selamlar.
Siteden indirdiğim ".nope" uzantılı Micro DVD altyazılarını BSPlayer, Vlc ya da Windows Media Player gibi programların hiçbirinde açamıyorum. Ve elimdeki film için bu format dışında altyazı bulamadım. Bu formattaki altyazıların hangi programla açıldığını ya da nerede hata yaptığımı biri söyleyebilirse sevinirim.
KmE
Substitle Workshop'u yükleyin. Sonra altyazıyı SW ile açın. Dosya-->Farklı Kaydet-->MicroDVD'yi seçin ve kaydedin. Böylece altyazının türü ".nope" yerine ".sub" olacak. Eğer yine sorunla karşılaşırsanız buraya yazın. flowers.gif
Ironjawedangel
QUOTE(kristin kreuk @ Sep 26 2007, 07:44 PM) *
Substitle Workshop'u yükleyin. Sonra altyazıyı SW ile açın. Dosya-->Farklı Kaydet-->MicroDVD'yi seçin ve kaydedin. Böylece altyazının türü ".nope" yerine ".sub" olacak. Eğer yine sorunla karşılaşırsanız buraya yazın. flowers.gif
Bunu denemiştim ama SW de formatı kabul etmiyor.
KmE
Altyazının linkini yollar mısınız?
Ironjawedangel
Daha önce denediğim .nope uzantılı altyazıların hepsinde bu sorunu yaşadım. En son denediğim ise bu: pride and prejudice altyazı
SunGod
QUOTE(Ironjawedangel @ Sep 26 2007, 10:57 PM) *
Daha önce denediğim .nope uzantılı altyazıların hepsinde bu sorunu yaşadım. En son denediğim ise bu: pride and prejudice altyazı

Linkte belirttiğiniz altyazı ne microdvd formatında, ne de nope uzantılı.
Ironjawedangel
Haklısınız, Micro DVD değilmiş. Ama yine de ben indirdiğimde .nope uzantılı gözüküyor ve hiçbir programla açamıyorum unsure.gif
SunGod
Başka bir sorun var. Sitede yüklü olan yazılarla ilgili değil.
Hatalı olan neyse onun ekran resmini yükleyebilir misiniz?
Ironjawedangel
Hata mesajı şu şekilde:

İlgilendiğiniz için teşekkürler papatya.gif
Ironjawedangel
QUOTE(veskes @ Sep 3 2007, 03:25 PM) *
Opera'dan kaynaklanan bir sorunmuş. Explorer ile indirince düzeldi.

Bu mesajı daha önce görmemişim. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın. Teşekkürler dancing.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.