Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: altyazılı filmleri lcd tvde nasıl izleyebilirim?
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
arda87
ben bilgisayarda filmleri indirip altyazısını da indirip filmi ve altyazısını bir klasöre alıyorum ve kristal playerle sorunsuz olarak divX filmleri izliyorum.(bilgisayar monitöründen)
benim öğrenmek istediğim şudur:
bu filmleri lcd tv den izlemek için(türkçe altyazısıyla) ne yapmalıyım?
yeni çıkan hdd playerlerden alıp filmive altyazısını bu hddplayer cihazına kopyalasam bu hdd playeride lcd tv ye bağlasam bilgisayardaki gibi türkçe altyazılı olarak izleyebilirmiyim?
piyasada satılan divX playerlerden alsam ve altyazılı filmleri dvd ye kopyalasam bu divx player aracılığıyla lcd tv de izleyebilirmiyim? yani divx playerde filmin altyazısı türkçe olarak eklenip gösterir mi?
bu konuda uzman arkadaşlar yanıt verirlerse memnun olurum.
Ne-Co
Şu anda neredeyse piyasadaki tüm DivX Player lar DVD veya CD medyalarının içinde bulunan altyazı dosyalarını sorunsuz bir şekilde filmle birlikte oynatabiliyor. Bazı uzantılara ve çözünürlüğe sahip görüntü dosyalarında ve bazı altyazı dosyalarında sorun olsa da kaliteli bir DivX Player'ın son çıkan firmware güncellemelerini yaparak bu işlemi sorunsuz gerçekleştirebilirsin.smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.