ozgurcamnalbur
Nov 27 2006, 10:55 PM
üç gündür emule bağlantım 5 ile 15 dakika arası kopup geliyor emule devrede değilken hiçbir problem yok ama bağlanınca kısa aralıklarla kesintiler oluyor ama modem hattan düşmüyor
telekom hatta normal dedi netlimiter kullnıyordum kaldırdım değişiklik olmadı
yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim
PREDATOR
Nov 28 2006, 12:00 AM
@
ozgurcamnalbur Öncelikle emule hakkında bilgi düzeyiniz nedir bilemiyorum onun için ilk etapda aşşağıdaki linki gözden geçirmenizi ve emule konusundaki varsa eksikliklerinizi burdan giderebilirsiniz.
http://forum.divxplanet.com/index.php?show...=58046&st=0Probleminizin kaynağı çeşitli sebeblerden olabilir.Sisteminizdeki bir bozukluk veya emulenin sisteminize uygun olmayan bir mod versiyonuda olabilir detaylı teknik bilgi vermemişsiniz o yüzden farz-ı mahal olarak konuşmak yanlış olur.Emule versiyonunuzu,modem modelini ve bağlantı hızınızla berraber pc konfigirasyonunuzu detaylı yazarsanız size yardımcı olabiliriz..
ozgurcamnalbur
Nov 28 2006, 12:13 PM
teşekkürler
2 senedir normal çalışan emule 3 gündür bu hatayı vermeye başladı
modem zoomx4 resurrection mon ve offical 47c ile denedim bağli kalamıyorum rapid den normal hızla kesilmeden dosya indirebiliyorum fakat emule bağlandığında en fazla 5 dakika bağlı kalıyor.
net limiter kullanıyordum ondandır diye kapattım gine aynı sorun devam ediyor.
yardımcı olursanız sevinirim
PREDATOR
Nov 28 2006, 08:56 PM
Arkadaşım malesef üzülerek söylemeliyimki bu zoom modemler emule konusunda çok kötüler ve divxplanet.com başlıklarında zoom modem konusunda onlarca açılmış başlık mevcut aynı modemi kullanıp attığım için söylüyorum zoom modem iyi bir modem lafım yok ama iş emuleye gelince kopmalar çok oluyor şayet eternetten kullanıyorsan tek makine olarak onu iptal edip usb tarafından bağlanmaya çalış hem usb bağlantılarında port açmanada gerek kalmıyor direkt olarak yüksek id bağlanabiliyorsun birde öyle dene şayet iş görmezse emule den kaynak sayılarını düşür 300-350 yap mesela çünki anladığım kadarıyla zoom modemler emulenin bulduğu yüksek bağlantıları işleyemediği için neti bıçak gibi kesiyor bu konuda zaten çok kötü zoom modem onun için kaynak sayılarını deneme-yanılma metodu ile bulabilirsin birde normal offical emule kullan belkide modlu versiyon kullandığından ötürüde yapabilir.
ozgurcamnalbur
Nov 28 2006, 09:34 PM
teşekkürler
birde usb den deniyeceğim durup dururken iş açtı başımıza
iyi akşamlar
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.