Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Vodei Codec Hakkında Yardım Aranıyor
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
noi
Arkadaşlar, isohunt'tan torrent olarak indirdiğim bir filmi windows media player ile açınca, karşıma 5 saniyelik bir video çıktı. Önce, sadece bu 5 saniyenin 700 MB olduğunu düşündüm ama readme dosyasını okuyunca, filmi izlemek için indirmem gereken bir player olduğunu öğrendim.

"Vodei" diye bir player indirdim ve filmi izleyebildim. Ancak, filmi sadece windows media pleyer'da izleyebiliyorum, diğer player'lar (VLC, MV2 player) sadece yüklemem gereken codec'in isminin ekranda yazdığı 5 saniyelik video'yu gösteriyorlar.

Video converter programı kullanarak ne kadar bunu vodei codec'ten kurtarmaya çalışsam da, denediğim her converter programı da diğer player'lar gibi sadece o 5 saniyelik kısmı görüp çevirmeye çalıştı sad.gif

Ne yapmam gerektiği konusunda fikri olan varsa çok sevinirim.

pinkfloyd
Diğer programlarda Vodei Codec'li filmleri izleyebilmek için sisteminde ffdshow kurulu olması gerekli sanırım. Sistemine Vodei Codec'i kurduktan sonra bir de ffdshow'u kur ve ardından tekrar dene. Umarım işe yarar.
noi
QUOTE(pinkfloyd @ Nov 27 2006, 12:04 PM) [snapback]2517[/snapback]
Diğer programlarda Vodei Codec'li filmleri izleyebilmek için sisteminde ffdshow kurulu olması gerekli sanırım. Sistemine Vodei Codec'i kurduktan sonra bir de ffdshow'u kur ve ardından tekrar dene. Umarım işe yarar.

Maalesef işe yaramadı. Zaten böyle kafasına göre codec üretip milyonlarca kişiyi zor durumda bırakan insanlar çok gücüme gidiyor sad.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.