Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Torrentte Yavaşlık
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
footos
Tl'den indirdiğim Friendsin 4.sezonu ortalama 50 kb ile iniyor.1024 kb internet kullanıyorum.önceki sezonlarda 100 kb lerde indirirken 4. sezonu çok yavaş.Tl den indirdiğim diğer torrentlerde de aynı yavaşlık mevcut.bu neden kaynaklanıyor olabilir?Ayrıca Friendsin 4.sezonunu max. hızda indirebileceğim bir site var mı?
dnecro
ilk önce torrent için port açtın mı ? açtıysan torrent programını bu portlara yönlendirdin mi? torrentin seederları (paylaşımcıları) kaç tane ve torrentin bulunabilirliği ne kadar ? eğer az paylaşımcısı varsa ve onlarda uploadı sınırladıysa ancak onların toplam upload hızı kadar sen download yapabılırsın + leecherlardanda (downloaderlar) biraz download alırsın. Ama torrentin asıl paylaşımcıların toplam hızı ne kadar olursa olsun unutmaki tek download yapan sen değilsin. Yardımcı olduysam ne mutlu bize smile.gif

Not: Türktelekom bu hız artışlarını serverları kaldıramadığı içinde gitmiş durumda. Birkaç ay'a !!!!! düzeltirler umarım
Bsphinx
arkadaşlar bende hep bu hızda indirior torrentta bi yardım edin port mu açmam gerekior napmam lazım??sad.gif
GunsLinGeR
Torrent için ayrı bir port açmaya gerek yok. Torrentleech kullanarak bağlantının izin verdiği hızla download yapmanız gerek. Şimdi baktım 36 seeder var. Bu da son hıza ulşamak için yeterli.

@Bsphinx üyelik gerektiren siteleri kullanıyrsan hız sorun olmayacaktır. Ama üyelik gerektirmeyen genele sitelerde hızın yavaş olması normaldir.
KIRPIK
Torrentte port açmak, download için değil, upload için gereklidir. Aslında gereklilik değil de, avantaj sağlar. Port açmadan da download/upload yapabilirsiniz, ancak port açarsanız daha fazla kişi size bağlanabilir ve bu sayede daha fazla upload yapabilirsiniz. Bu da paylaşım oranınızın artmasını sağlar. wink.gif
ahmetnemci
Kullanılan torrent download programı üye olunan sitenin banladığı bir program olmaması gerek.

Mesela geçenlerde Torrentleech'te ilginç bir olay yaşadım. Azureus kullanıyorum ve versiyonu 2.5.0.4. Ancak Star Trek Voyager Sezon 1'i bir türlü download edemiyordum. (Değişik günlerde denedim.) Oysa diğer downloadlarımda hiçbir problem yaşamıyordum. Bugün Azureus'un son versiyonuna geçtim ve Star Trek Voyager Sezon 1 sorunsuz bir şekilde download edilebiliyor. Enteresan bir durum. Sanırım bu noktada kullandığınız programın en güncel halini kullanın demek yanlış olmaz.

dnecro
acıklamasını burda yaptım dene bakalım biggrin.gif http://forum.divxplanet.org/Torrent-paylas...tim--t4250.html
appachii
ben yeni girdim bu torrent olayına ortalama 80-90 kb/s ile indiriyorum.
Dortune
QUOTE(appachii @ Dec 6 2008, 01:03 AM) *
ben yeni girdim bu torrent olayına ortalama 80-90 kb/s ile indiriyorum.

Selam arkadaşım dosya indirirken seeder sayısına bak. Eğer yeterli olduğu halde halen o hızlardaysan Upload'ı 10kbs ile sınırla hızın artacaktır.

Saygılar.
kivircik
Arkadaşlar ben nasıl torrent indireceğim, bir türlü bulamadım. Kafam patladı, bir yardımcı olun bu fakire smile.gif
zisxiri
Bu topikte bulunan sabit başlıklar size yardımcı olacaktır.
bybora
Bana konuyla ilgili msnden yardımcı olabilecek bi arkadaş yokmu 7 gb lik bi dosya indiriyodum 6,20 ye geldi durdu, acilen yardım
msn adresim by_bora27@hotmail.com
verscharren
Şu başlığımı incelerseniz, biraz daha hızlı indirebileceğininiz söyleyebilirim.
XtacY
arkadaşım sorunla ilgili olarak yaşanan genel sıkıntılarıda göz önünde bulunarak bir yardım dosyası hazırladım : http://forum.divxplanet.org/index.php?showtopic=11272
Movie mania
indirilen dosyanin seed durumuna gore ve kendi baglantinizin hizina gore degsiklik gosterebilir. Ornegin 1000 kisinin seed ettigi bir film ile 100 kisinin seed ettigi bir filmin indirme hizlari ayni olmaz.
KaßuS
1mbit ile 10 kişi bile olsa aynı olur. smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.