Straw Hat Pirate
Aug 12 2007, 12:51 AM
Bazen altyazının senkronlandığı sürümü bulamıyoruz Emule'de.
Misal 25 fps'ye göre senkronlu altyazısı olan filmin Emule'deki sunumunun 25 fps olduğunu indirmeden öğrenebilmenin bir yolu var mı?
Gerçi üçte biri indiğinde görünüyor ayrıntılardan ama indirmek için linke tıklamadan bunu görebilmemizin bir yolu yok mu?
ahmetnemci
Aug 12 2007, 01:22 AM
Edit.
Megaman
Aug 12 2007, 07:09 AM
FPS bilgisini öğrenmek istediğiniz dosya indirme listesindeyken doyanın üzerine gelip;
sağ klik > ayrıntılar > medya bilgisi
yolunu izleyin. Kare sayısı yazan bölüm FPS değerini verecektir.
Straw Hat Pirate
Aug 12 2007, 10:33 AM
Tamam onu biliyorumda arama yapıp filmi indirme listesine eklemeden görebilme ihtimali var mı?
Listeye ekleyincede üçte biri inmeden görünmüyor fps'si

.
KIRPIK
Aug 12 2007, 10:51 AM
Aya gitmeden, ama ayın orada olduğunu bilerek, ayın üstündeki kraterleri görme ihtimalin var mı selcukcuk?
recep34
Aug 12 2007, 10:54 AM
Nfo dosyalarına bakın, Dp forumda genelde filmlerin nfo larıda veriliyor( Code tagı içinde olanlar).Buradan FPs, çözünürlük bitrate gibi bütün teknik ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.
Straw Hat Pirate
Aug 13 2007, 04:09 PM
@Myd10oz

Bir sorayım dedim belki benim bilmediğim bir yerden bakılabiliyordur.
@recep34
Forumdan aldığım linklerde zaten bakıyorum nfo'ya. Benim dediğim Emule'de arattırdıktan sonra bulunan dosyayı indirmeden bakılabilir mi? Neyse sanırım öyle bir özellik yok.
Ben en iyisi önce krateri görmeyi deneyeyim

.
Gececil
Sep 15 2007, 01:07 AM
http://tothbenedek.hu/ed2kstats/ sitesi genelde kaynak kontrolü için kullanılıyor. Buraya indirmek istediğin dosyanın ed2k bağlantısını kopyalayıp get stats diyorsun. Ayrıntılar yeterli olmazsa yine aynı sayfada; "Related Web Pages" başlığındaki siteleri .nfo dosyası için kontrol ederek, birşeyler öğrenebilirsin.
Straw Hat Pirate
Sep 15 2007, 08:49 AM
@Gececil
Teşekkürler. Deneyeceğim.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.