Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Emule'de filmi indirmeden fps'yi nasıl öğreniriz?
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Straw Hat Pirate
Bazen altyazının senkronlandığı sürümü bulamıyoruz Emule'de.

Misal 25 fps'ye göre senkronlu altyazısı olan filmin Emule'deki sunumunun 25 fps olduğunu indirmeden öğrenebilmenin bir yolu var mı?

Gerçi üçte biri indiğinde görünüyor ayrıntılardan ama indirmek için linke tıklamadan bunu görebilmemizin bir yolu yok mu?
ahmetnemci
Edit.
Megaman
FPS bilgisini öğrenmek istediğiniz dosya indirme listesindeyken doyanın üzerine gelip;

sağ klik > ayrıntılar > medya bilgisi

yolunu izleyin. Kare sayısı yazan bölüm FPS değerini verecektir.
Straw Hat Pirate
Tamam onu biliyorumda arama yapıp filmi indirme listesine eklemeden görebilme ihtimali var mı?

Listeye ekleyincede üçte biri inmeden görünmüyor fps'si sad.gif .
KIRPIK
Aya gitmeden, ama ayın orada olduğunu bilerek, ayın üstündeki kraterleri görme ihtimalin var mı selcukcuk? smile.gif
recep34
Nfo dosyalarına bakın, Dp forumda genelde filmlerin nfo larıda veriliyor( Code tagı içinde olanlar).Buradan FPs, çözünürlük bitrate gibi bütün teknik ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.
Straw Hat Pirate
@Myd10oz

biggrin.gif Bir sorayım dedim belki benim bilmediğim bir yerden bakılabiliyordur.

@recep34

Forumdan aldığım linklerde zaten bakıyorum nfo'ya. Benim dediğim Emule'de arattırdıktan sonra bulunan dosyayı indirmeden bakılabilir mi? Neyse sanırım öyle bir özellik yok.

Ben en iyisi önce krateri görmeyi deneyeyim flaugh.gif .
Gececil
http://tothbenedek.hu/ed2kstats/ sitesi genelde kaynak kontrolü için kullanılıyor. Buraya indirmek istediğin dosyanın ed2k bağlantısını kopyalayıp get stats diyorsun. Ayrıntılar yeterli olmazsa yine aynı sayfada; "Related Web Pages" başlığındaki siteleri .nfo dosyası için kontrol ederek, birşeyler öğrenebilirsin.
Straw Hat Pirate
@Gececil

Teşekkürler. Deneyeceğim.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.