Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Film ile altyazıyı birleştiremiyorum.
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
DELI FISEK
arkadaslar ilk once filmi indirdim sonra alt yaziyi indirdim ama 2 si bir turlu birlestiremiyorum... hem bs de denedim hemde windosw mediada denedim bi turlu cozemedim neden yapamiyorum arkadaslar bi sorun mu var acaba ?? bilen veya yardimci olabilecek biri varmi acaba thinking.gif

tilt olmak uzereyimde french.gif
KIRPIK
Altyazı ile film senkronlu mu? Yani birbirine uyumlu mu? Çok büyük ihtimalle senkron problemi yaşıyorsunuz. Altyazı, filmden ya önce, ya da sonra çıkıyor. Doğru mudur?
*engel*
Alt yazı ile sürüm uymuyor ise, birleşir ama senkron tutmaz. Film ile alt yazıyı aynı dosya içine alarak aç bakalım. Olmadıysa kesin codec sorunudur. smile.gif Elli türlüsünü indirlim de. tongue.gif

K-Lite Codec Pack, indir kur, sonra bs ile tekrar çalıştır. Bazı dosyalar codec istemezken, bazıları istiyor maalesef. Dene bakalım olacak mı?
DELI FISEK
valla yazi hic cikmiyor sorun orda french.gif bs de ayni sorun oldu alt yazi cikmadi engel senin dedinide yaptim yine olmadi thinking.gif

bide o dedin programi yukleyip oyle deneyim isallah olur da bende bu cileden kurtlurum... oda olmadi artik korsan cd son care oleyo2.gif
lacrimaer
Film avi formatındaysa hiçbir sorun yaşanmaması lazım normal olarak. Codec'e de gerek kalmaması lazım. Altyazı ayarlarında bir terslik vardır belki.
KIRPIK
Altyazısının uzantısı .srt , .txt veyahut .sub mu? Yoksa daha farklı bir uzantıya mı sahip?
DELI FISEK
uzantisi srt...

yapamadim cok sinirlendim arkadaslar filmide alt yaziyida sildim...bi cozum yolu cikarsa tekrar yukleyip gene denicem cheers.gif
*engel*
Codec yükle. smile.gif Delirmeyiniz, sorunlar iyidir. Öğreticidir. wink.gif
DELI FISEK
codec yukledim bide ole deniyelim olursa cok sevindirik olcam valla... preved.gif
KmE
K-Lite Codec Pack olmazsa CCCP'yi yükle. Bir de filmle altyazıyı aynı klasöre at ve isimlerini aynı yap.
*engel*
QUOTE(DELI FISEK @ Jul 29 2007, 05:43 AM) *
codec yukledim bide ole deniyelim olursa cok sevindirik olcam valla... preved.gif

Denedin mi? Nasıl? Yapabildin mi Codec ile?
Draconian
Video çalışıyorsa codec ile alakası yok. Sorun altyazıda demektir. Bir kere uzantısı xxxx.srt olmalı. Ona bir bak. Burada sorun yoksa altyazıyı Subtitle Workshop'ta aç, farklı kaydet de, istediğin isimle subrip olarak kaydetmeyi dene. Hata veriyorsa başka bir altyazı bulmanı tavsiye ederim.Hata vermezse çalıştırmayı dene. Olmazsa o altyazıyı unut.

NOT: BSPlayer'da altyazı göster seçeneğinin seçili olduğundan emin ol. wink.gif
rain man
Eğer izlediğin playerda alt yazı yükle seçeneği yoksa video dosyası ile altyazı dosyasının isimleri aynı olsun.
sodist
media player'ın altyazıyı açması için dosyaların aynı klasörde ve dosya isimlerinin bire bir aynı olması lazım (uzantılar tabi ki farklı olacak). bsplayer isim benzerliği ve klasör kardeşliği istemiyor. bs'de açamıyorsan büyük ihtimalle bir önceki filmi izlerken yanlışlıkla "s" tuşuna basmışsındır (Benim başıma gelmişti çözene kadar bayaa gerilmiştim). o s tuşu subtile on/off işi gördüğünden altyazıyı görüntülemeyi kapatmışsındır. istersen bi daha bsplayerda dene ama bu sefer "s" tuşuna bas. umarım işe yarar.
mdagdemir
bence gomplayer kullan hertürlü video subtitle kullanabiliyo
beckett
bazen uzantısı buyuk harf srt oluyor bi ona bak bide vlc player da hiç sorun yaşamadım onu yukleyebirisin
CinTonik
Gerçekten altyazının uzantısının srt ya da SRT olması fark ediyor mu?
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.