Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: 80'li yıların filmlerinin arayışı hakkında...
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Azazil
öncelikle tüm forum çalışanları ve sakinlerinden "acil acil" şeklindeki konu başlığım için özür dilerim. Yeni bir kullanıcı olarak forum kurallarını bilmediğimden mazur görülebileceğimi umuyor ve msjımı yineliyorum smile.gif

Arkadaş lar öncelikle herkese merhabalar. Siteyi bir arkdaşım aracılığı ile keşfettim ve acaip buldum. Süper. Yani neredeyse her konuda yardım ve paylaşım sözkonusu.

Arkadaşlar benim sizlerden yeni bir kullanıcı olarak ricam var. Acil olarak aradığım ve arşivime katmak için yıllardır peşinde koştuğum filmleri bulmak için yardım, öneri ve desteklerinizi bekliyorum. Aşağıdaki listede ismini, yapım yılı ve yönetmenini verdiğim filmleri nerden ve ne şekilde bulabileceğimi bana bildirirseniz yada bu filmlerle ilgili bilginiz varsa bana ulaştırmanızı rica ederim. Ayrıca hasberkaza belki sizlerden bir arkadaşımın arşivinde bu filmlerden mevcut olursa benimle paylaşabilirse ve bana ulaşabilirse bu forumdan çok makbule geçer. Cevaplarınızı bekliyorum.

1. RETURN OF THE LİVİNG DEAD PART II / 1988 / KEN WIEDERHORN
  2. RETURN OF THE LİVİNG DEAD 3 / 1993 / BRİAN YUZNA
  3. RETURN OF THE LİVİNG DEAD 4:NECROPOLİS / ELLORY ELKAYEM
  4. RETURN OF THE LİVİNG DEAD:RAVE FROM THE GRAVE / 2005 / ELLORY ELKAYEM
zisxiri
Dp de ilk iki film için burada, üçüncü film için burada, dördüncü film için ise burada verilmiş emule linkleri mevcuttur.
silencer

Complete Collection!
Tıkla
Private bir torrent sitesidir.
Soru ve sorunların için mesaj atabilirsin.
Bu arada Cinemageddon bu tarz filmlerin merkezi olmaya aday.
Çok yeni bir site olmasına rağmen böyle nadir filmlerin paylaşıldığı bir yer oldu.

silencer
Bence

Divx eğer karşılıklı yardım yapılıyor ise satılmamalı.

eMule'de kaynak iyi kontrol ettim.

ama ben senin yerinde olsam torrent'den çekerdim.

wink.gif
Azazil
Arkadaşlar tekrardan selamlar. Sanırım yeni olduğumdan ötürü istemednde olsa site ve forum kurallarını ihlal etmiş oldum. Cümlemi şu şekilde değiştirmek istiyorum. Bu listede isimlerini verdiğim filmler elinde olan arkadaşlarım yada bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen bana pm geçebilirlermi. bekliyrum. sağolun.
silencer
Ben yardımcı oldum arkadaşa tamamdır.

smile.gif
SaMoVe
1 yardımda ben ediyim ozaman.
Tüm serinin Torent adresi burda mevcut.İster Tek tek indir ister arşivi indir.Size kalmış.

RETURN OF THE LİVİNG DEAD PART II / 1988 / KEN WIEDERHORN
RETURN OF THE LİVİNG DEAD 3 / 1993 / BRİAN YUZNA
RETURN OF THE LİVİNG DEAD 4:NECROPOLİS / ELLORY ELKAYEM
RETURN OF THE LİVİNG DEAD:RAVE FROM THE GRAVE / 2005 / ELLORY ELKAYEM

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*

Şimdi ben konuyla ne kadar alakalı sayılır pek bilemiyorum ama bir şey sormadanda geçmek istemiyorum.

Yaşayan Ölüler serisinde hiç ölü askerler üzerinde deney yapılırken kaza ile bu deneyin kotrol dışına çıkıp sevgili olan 1 çiftin de içinde bulunduğu trajedi ve korkuyu anlatması mümkünmüdür acaba?

Yıllar önce böyle 1 film izlemiştim tv de ama adı böyleydi heralde...
Azazil
QUOTE(SaMoVe @ Jul 18 2007, 05:00 AM) [snapback]36783[/snapback]
1 yardımda ben ediyim ozaman.
Tüm serinin Torent adresi burda mevcut.İster Tek tek indir ister arşivi indir.Size kalmış.

RETURN OF THE LİVİNG DEAD PART II / 1988 / KEN WIEDERHORN
RETURN OF THE LİVİNG DEAD 3 / 1993 / BRİAN YUZNA
RETURN OF THE LİVİNG DEAD 4:NECROPOLİS / ELLORY ELKAYEM
RETURN OF THE LİVİNG DEAD:RAVE FROM THE GRAVE / 2005 / ELLORY ELKAYEM

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*

Şimdi ben konuyla ne kadar alakalı sayılır pek bilemiyorum ama bir şey sormadanda geçmek istemiyorum.

Yaşayan Ölüler serisinde hiç ölü askerler üzerinde deney yapılırken kaza ile bu deneyin kotrol dışına çıkıp sevgili olan 1 çiftin de içinde bulunduğu trajedi ve korkuyu anlatması mümkünmüdür acaba?

Yıllar önce böyle 1 film izlemiştim tv de ama adı böyleydi heralde...

---------------------------------------------------------------------

Yıllar önce bu konu ile ilgili bir film yapılmıştı. Hemde bu işin babası Geroge A.Romero tarafından. Ama öle çifte mifte bulaşmıyordu. 1968 yılında başlayan zombi serüveninin 3. durağı olan "DAY OF THE DEAD" filminde (bilmeyenlere duyrulur bu filimin yeniden çevrimi 2008 yılı içerisinde geliyorrr) o zmnki amerikan yönetimine tepki olması için ordu sert bir dille eleştirilmişti yönetmen tarafından ve tabiiki bu zombilerin askerlere saldırarak çoğunu yemeleriyle beraber büyük kısmınıda zombiye çevirmesi ile olmuştu. Özellikle final sahnesinde parçalanan asker sahnesi hala bgn bir mit tir. belki izlediğin film odur ha?

ps: Bu arada silencer adlı arkadaşım bana yardıcı olmuştur. Kendisine minnettarım. saygılar
Azazil
arkadaşlar bu arada size bir şey danışmak istiyorum.

1985 yapımı Return Of The Living Dead filminin divX'İ elimde. geçenlerde dvd cimden edindim. ancak filmi aldıımda film ayrı bir cd de alt yazısı ayrı bir cd de idi. satan adam ikisini bir divx cd sine yazdırdıımda halledebileceğimi söyledi. yaptırdımda. yaptırdığım yerde divx oynatıcı vardı. taktı ve çalıştı. ancak evimdeki kendi divx oynatıcıma taktığımda filmin ayna gibi oynamasına rağmen altyazının çalışmadığını gördüm. acaba divx pynatıcıların markasından markasına göre fark olabilrmi. Yani her divx oynatan makine alt yazı seçeneklerini desteklemiyor olabilirmi acaba? sonuçta cd yi çeken adamın makinede tıkır tıkır alt yazı vardı? cevaplarınızı bekliyorum:)
SaMoVe
Youtube den baktım serinin 3. filmiymiş kastedttiğim.Uzun yıllar sonra kavuşan sevgililer gibi duygulandım gerçekten.Love never dies sloganı ancak bu kadar anlamlı olur.
Azazil
Ben şahsen 3. filmle beraber 4:necropolis ve 5:rave to grave filmlerini izlemedim serinin. çokk uzun yıllar önce yerel tv de return of the living dead par 2 yi izlemiştim bence serinin eniyisi o. gerçi romero ustanın başyapıtına sadık kalan Tom savini yönetimindeki 1990 yılı yapımlı Night of the living dead filmi her ne kadar profesyonel bir kopya damgası yesede onada saygım var ama dediğim gibi bence serinin en iyisi part 2.

bu arada necropolis ve rave to the grave nasıl izleyenler varmı? yorumlarınızı bekliyorum.
silencer
Artık izlemiş olman gerek AZAZİL wink.gif

1-2-3'ü en azından tekrar.

4-5 içinse altyazı beklemek durumu var.

kolay gelsin
silencer
arkadaşlar bu arada size bir şey danışmak istiyorum.

1985 yapımı Return Of The Living Dead filminin divX'İ elimde. geçenlerde dvd cimden edindim. ancak filmi aldıımda film ayrı bir cd de alt yazısı ayrı bir cd de idi. satan adam ikisini bir divx cd sine yazdırdıımda halledebileceğimi söyledi. yaptırdımda. yaptırdığım yerde divx oynatıcı vardı. taktı ve çalıştı. ancak evimdeki kendi divx oynatıcıma taktığımda filmin ayna gibi oynamasına rağmen altyazının çalışmadığını gördüm. acaba divx pynatıcıların markasından markasına göre fark olabilrmi. Yani her divx oynatan makine alt yazı seçeneklerini desteklemiyor olabilirmi acaba? sonuçta cd yi çeken adamın makinede tıkır tıkır alt yazı vardı? cevaplarınızı bekliyorum:)

o konuyu anlamadım açıkçası. :S

MSN'den hallederiz onuda.

Başka bişi kaldımı?
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.