Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Divx to DVD
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
DoctorWhite
Arkadaşlar merhabalar... Sorun denmez ama ihtiyacım var bazı programlara bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.. Amaç şu Divx izleyebilmem için pc'den başka bir alternatifim yok.. Evimde DVD player var ve avi veya mpeg dosyalarıda oynatabiliyor. İsteğim bu divxleri DVD, avi veya mpeg'e, dönüştürmek istiyorum dönüştürürkende subtitle'ları içine akuple etmiş olayım.. böylelikte DVD playere ve TV'mi film seyretmek için kullanmış olacağım.. Bunu yapabileceğim program varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim.. Saygılarımla..
szhan
QUOTE(DoctorWhite @ Jun 24 2007, 04:53 PM) [snapback]34776[/snapback]
Arkadaşlar merhabalar... Sorun denmez ama ihtiyacım var bazı programlara bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.. Amaç şu Divx izleyebilmem için pc'den başka bir alternatifim yok.. Evimde DVD player var ve avi veya mpeg dosyalarıda oynatabiliyor. İsteğim bu divxleri DVD, avi veya mpeg'e, dönüştürmek istiyorum dönüştürürkende subtitle'ları içine akuple etmiş olayım.. böylelikte DVD playere ve TV'mi film seyretmek için kullanmış olacağım.. Bunu yapabileceğim program varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim.. Saygılarımla..
szhan
Arkadaşım Yapmak istedigin çevirme işlemini WinAVI Video Converterle gayet basit bir şekilde yapabilirsin bende kullanıyorum Özellikle türkçe yamasınıda bulursan tüm aradıgın soruların cevabını bulursun . Alt yazılarıda sabitliyerek çeviriyor yalnız türkçe karekterlerde ara sıra hatalar oluyor . Denemek isteyen arkadaşlara kolay gelsin....
silencer
ConvertXtoDVD bu konuda markad?r t?klayabilirsin.

Divx > DVD'de kalitedir.
EQUINOXE
pocket divx encoder diye bir program var.ben bu programla altyazıları filme istediğim büyüklükte ekleyebiliyorum.eğer dvd playerin divx destekliyorsa başka formata çevirmene gerek yok.ekran boyutunu da ayarlayabiliyorsun.kolay gelsin
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.