Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: aXXo realese
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
-Hero-
İndirdiğim aXXo realeselerde altyazı eklediğim zaman aşağıdaki görüntülerden de anlaşılacağı gibi sağ tarafta yeşil bir çizgi çıkmakta. Oysaki altyazı yokken bu çizgide yok. Sorunun kaynağı ne olabilir. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Next[2007]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo

Unknown[2006]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo
-Hero-
Sorunu çözemedim ama kendi kendime o rahatsız edici olan yeşil çizgi için bir yol buldum.

Filmi Media Player ile açtım. Videoya sağ tıklayıp Pan&Scan>Move Right (Ctrl+Numpad 6) yaptım. Daha sonra Pan&Scan>Increase Size (Numpad 9) yaptım. Artık yeşil çizgi görünmemekte ve dikkatim dağılmamakta.

Belki aynı sorunu yaşayan başkaları da vardır diye kendi sorumu kendim cevapladım.

Saygılar.
.TV
Acaba kullandığınız altyazı gösterme programı(direct vobsub, ffdshow) ile axxo nun riplerken kullandığı codec uyumsuzluk yaratıyor olabilir mi? Bu ikisinden birini değiştirerek denediniz mi hiç seyretmeyi?
-Hero-
Tam olarak sorunun neyden kaynaklandığını bilemediğim için işin peşini bıraktım desem doğru olur. Belki çözümü bilen birisi olur diye bu konuyu açmıştım ama, sanırım ya böyle bir sorun yaşayan olmadı, ya da yaşayıpta çözebilen.

Saygılar.
silencer
Bence elindeki codec paketini full unistall et.

sonra

CCCP -tıkla

bu codec paketi K-Lite'dan daha hafiftir.
Bence daha başarılı.

Ac3Filter'ı ayrı da yükleyebilirsiniz.Hani derseniz onda ac3filter var...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.