QUOTE(Night_Assassin @ Nov 26 2006, 01:12 PM) [snapback]2347[/snapback]
Ben strongdc denen bir programdan indiriyorum. Emule den baya bir farklı. Bir çok hub (oda) var. Bağlanıp aratıyorsun bir sürü kişide genelde aradığın dosya oluyor. Hızlı da iniyor özellikle isveç ve finlandiya hublarında. Google'dan aratırsan bulabilirsin. Her gün 1-2 film indirebiliyorum 256 sınırsız ADSL ile.
@
agonyozgur Arkadaşımızın bu başlıkda istediği olay emule konusunda olduğu için lütfen o konuda yardımcı olmaya çalışalım çünki değişik alternatifler bile olsa bu başlığa yazılarak emule hakkında tavsiye isteyen bir arkadaşımızın aklını karıştırmaya gerek yok ancak sizin kullandığınız programın içeriği konusunda bir bilgimiz olmadığı gibi emulenin DivxPlanet tarafından desteklenmeyen bir leecher moduda olabilir ,bilemiyoruz.
Ben arkadaşımızı yönlendirmeye çalışdım elimden geldiğince umarım faydalı olabilmişimdir ancak bahsettiğim gibi emule konusunda hiçbir bilgisi olmayan bir arkadaşı bambaşka yollardan yönlendirmeye çalışırsak bu arkadaşımız emuleye başlamadan bu işlerden bıkar,usanırsa bu o arkadaşın değil bizim hatamız olurki bu durumda paylaşım mantığına kesinlikle ters düşer kanatindeyim.
Saygılar....