Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Nasıl DivX indirebiliriz..?
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
agonyozgur
Merhabalar..Ben yeni üyeyim ve Divx indirmek istiyorum..Galiba Emule diye bir program indirmem gerekiyormuş..

Bu programı nereden indireceğim.?
Bu programın bir kullanım kılavuzu var mı.?(yani buradaki bir açıklama yeterli olacaktır)
Ve bu program ile nasıl Divx indirip sorunsuz izleyebilirim..

Şimdiden teşekkürler..
tevez
Aramıza hos geldın.
eMuleyi gerek forum.divxplanet.com dan ya da www.emule-project.com dan indirebılırsın.DP den indirmenı onerırım orda cok uzun acıklaması var.Sana ya DeNeMe'yi ya da eMule iONİX modunu onerırım.İkiside verdığım forumda var.İyi paylasımlar friends.gif
PREDATOR
Öncelikle şunu açıklamak isterim emule ile divx ve dosya indirmek sabır işidir yani sabırsız olmak,bi an önce dosyam insin diye çırpınmak sadece sinirlerini bozar onun için emule konusunda herşeyden önce sabırlı olmanı tavsiye ediyorum.Aşşağıda vereceğim DP.com forumundaki offical emule dediğimiz yani resmi emule versiyonu ile emule dünyasına giriş yapabilirsin.Emule nedir,ne değildir açıklamalar,kılavuzlar,tavsiyeler vs vereceğim linkte mevcuttur fakat ondan önce bazı modem ayarları yapman gerekecektir buda vereceğim linkte mevcuttu sanırım ama sen ilk etapda bu linki iyice bir oku.Emule resmi versiyonundan ayrı birçok genişletilmiş modlarıda mevcuttur ancak emule ile alakalı birşey bilmediğinden ötürü tavsiyem resmi versiyon ile başlamandır vereceğim linkte offical( resmi ) sürüm ile alakalı geniş bir sunum mevcuttur.

http://forum.divxplanet.com/index.php?show...=58046&st=0

Saygılarımla..
ealkaya
merhaba arkadaşım emule lini bu sürümünü indire bilirsin genelde kullanılan bir sürümdür tavsiye ederim ama bilmelisinki her zaman kaynak olmayabilir
bastığın filmlerde nuke yememiş yani sağlam kaynaklı olmalı iyi günler dilerim..

http://www.emule.net/
Night_Assassin
Ben strongdc denen bir programdan indiriyorum. Emule den baya bir farklı. Bir çok hub (oda) var. Bağlanıp aratıyorsun bir sürü kişide genelde aradığın dosya oluyor. Hızlı da iniyor özellikle isveç ve finlandiya hublarında. Google'dan aratırsan bulabilirsin. Her gün 1-2 film indirebiliyorum 256 sınırsız ADSL ile.
PREDATOR
QUOTE(Night_Assassin @ Nov 26 2006, 01:12 PM) [snapback]2347[/snapback]
Ben strongdc denen bir programdan indiriyorum. Emule den baya bir farklı. Bir çok hub (oda) var. Bağlanıp aratıyorsun bir sürü kişide genelde aradığın dosya oluyor. Hızlı da iniyor özellikle isveç ve finlandiya hublarında. Google'dan aratırsan bulabilirsin. Her gün 1-2 film indirebiliyorum 256 sınırsız ADSL ile.

@agonyozgur Arkadaşımızın bu başlıkda istediği olay emule konusunda olduğu için lütfen o konuda yardımcı olmaya çalışalım çünki değişik alternatifler bile olsa bu başlığa yazılarak emule hakkında tavsiye isteyen bir arkadaşımızın aklını karıştırmaya gerek yok ancak sizin kullandığınız programın içeriği konusunda bir bilgimiz olmadığı gibi emulenin DivxPlanet tarafından desteklenmeyen bir leecher moduda olabilir ,bilemiyoruz.
Ben arkadaşımızı yönlendirmeye çalışdım elimden geldiğince umarım faydalı olabilmişimdir ancak bahsettiğim gibi emule konusunda hiçbir bilgisi olmayan bir arkadaşı bambaşka yollardan yönlendirmeye çalışırsak bu arkadaşımız emuleye başlamadan bu işlerden bıkar,usanırsa bu o arkadaşın değil bizim hatamız olurki bu durumda paylaşım mantığına kesinlikle ters düşer kanatindeyim.

Saygılar....
ealkaya
QUOTE(PREDATOR @ Nov 26 2006, 03:54 PM) [snapback]2371[/snapback]
@agonyozgur Arkadaşımızın bu başlıkda istediği olay emule konusunda olduğu için lütfen o konuda yardımcı olmaya çalışalım çünki değişik alternatifler bile olsa bu başlığa yazılarak emule hakkında tavsiye isteyen bir arkadaşımızın aklını karıştırmaya gerek yok ancak sizin kullandığınız programın içeriği konusunda bir bilgimiz olmadığı gibi emulenin DivxPlanet tarafından desteklenmeyen bir leecher moduda olabilir ,bilemiyoruz.
Ben arkadaşımızı yönlendirmeye çalışdım elimden geldiğince umarım faydalı olabilmişimdir ancak bahsettiğim gibi emule konusunda hiçbir bilgisi olmayan bir arkadaşı bambaşka yollardan yönlendirmeye çalışırsak bu arkadaşımız emuleye başlamadan bu işlerden bıkar,usanırsa bu o arkadaşın değil bizim hatamız olurki bu durumda paylaşım mantığına kesinlikle ters düşer kanatindeyim.

Saygılar....

Size katılıyorum predator DP deki linkler emule tarafından gönderilen linklerden oluşuyor.başka bi programa gerek yok şu an için .
Emule en doğrusu.
iyi günler. smile.gif
pinkfloyd
QUOTE(ealkaya @ Nov 26 2006, 12:37 PM) [snapback]2332[/snapback]
merhaba arkadaşım emule lini bu sürümünü indire bilirsin genelde kullanılan bir sürümdür tavsiye ederim ama bilmelisinki her zaman kaynak olmayabilir
bastığın filmlerde nuke yememiş yani sağlam kaynaklı olmalı iyi günler dilerim..

http://www.emule.net/

eMule'nin official (resmi) sürümü için websitesi:
http://www.emule-project.net/
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.