Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Tam Ekran Video İzleme Sorunu
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Zappatustra
Selamlar..

Arkadaşlar 15 - 20 gündür başımda bir bela var ki sormayın.. Daha önce Media Player 11 ve Media Player Classic kullanıyordum. Sanırım Windowsun bir Media Player güncellemesi sonrası artık filmleri tam ekran izleyemiyorum.

Bir sürü değişik player denedim, kodekleri kaldırıp yeniden kurdum, değişik kodek paketleri yükledim, Ekran kartımın güncel driverlarını bulup yükledim, hala film izlerken tam ekran yaptığımda filmin sesi gelmeye devam ediyor ama ekran kararıyor. Bazen divxlerde sorun olmuyor ama dvd'leri tam ekran olarak kesinlikle izleyemiyorum. (Format bile attım.)

Ben ekran kartı driveri , işletim sistemi ve kodek üzerinde duruyorum ama yine de sistemimle ilgili bilgileri de vereyim:
Sistemim: Windows XP, !024 ram, !28 Mb FX6100 onboard vga, amd 3700+, Philips 190X6FB 19' monitör, K-lite codec pack.

Bu konuda fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. (her fikire açığım, kafayı yemek üzereyim aklınıza geleni yazın lütfen, belki çözüm gözümün önündedir de ben göremiyorumdur.)

Saygılar..
UNSEEN2007
Bs Player Yükle üstüne
Klite Mega Codec Patch Yükle
UNSEEN2007
Ekran Karti ve Ses Driverlarini güncelle
Zappatustra
Bs Player denemedim ama birçok player denedim, bir de onu deneyelim bakal?m ama pek sanm?yorum, umar?m i?e yarar..
Bu arada ekran kart?n?n driverlar?n? güncelledim ama ses hiç akl?ma gelmemi?ti, o da sorun ç?karabilir, ama seste problem yok, neyse, onu da deneyelim bakal?m..
Te?ekkürler..
Zappatustra
Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı.. DivX'lerde sorun kalmadı ama DVD izlerken tam ekran yaptığımda hala ekran kararıyor. Ses geliyor, film ilerliyor ama görüntü yok. Bu konuda bir fikir verebilirseniz çok sevinirim..
Saygılar..
promentalik
Arkadasim merhaba. Windows'ta donanim ivmesi denen bi rolay var. Masaüstünde sağ tıklayıp özelliklere girdiğinde ayarlar kısmının gelişmiş özelliklerinde olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Onu kapatmayı ya da kapalıysa açmayı denersen belki yardımccı olabilir çünkü tam ekran film izlerken ekrandan görüntü almaya çalıştığımızda eğer donanım ivmesi açık ise sadece siyah bir ekran kapalıysa o anki görüntüyü alıyoruz. Eğer sorunun çözülmezse sana tek tavsiyem sistem geri yükleme ile bilgisayarını önceki bir tarihe geri alman olacaktir. Genelde görüntünün gittiği tarihten sonra yaptiğin bütün değişiklikler eski haline dönecektir...
PRiLOST
Divx için BS player,
DVD içinde Nero showtime kullanırsan sorun yaşamazsın.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.