angel sezon 3 ün türkçe altyazısını indirdim ancak fov sürümüne uygunmuş ve ben de bs playerda altyazıyı gösteremiyorum nasıl onu srt formatına çevirebilirim lütfen acil yardımmmm cevap yazan herkese çaktım selamı şimdiden
( yada elinde srt formatlı altyazı angel sezon 3 dair olan varsa bana göndertebilir mi )
dizi var altyazı yok
GunsLinGeR
Mar 16 2007, 11:58 PM
Öncelikle başlığı yanlış yere açmışsınız. Doğru yere taşınacak. Sorununuza gelince "fov" diye bir altyazı türü yok. "Fov" dvdyi sıkıştırarak ripleyen yani dvdripi yapan grubun adı, altyazı formatı değil. Altyazı indirme kısmında belirtilen "fov uyumlu" ibaresi altyazıların bu sürüme uygun olduğunu gösterir. Elinizde bu grubun riplediği bölümler varsa tek yapmanız gereken film dosyası ve altyazı dosyasına aynı ismi vermek. Böylece altyazı sorunusuz açılacaktır. Örnek: Angel_-_5x01_-_Conviction.HDTV.lol Angel_-_5x01_-_Conviction.HDTV.lol.srt
punkangel
Mar 18 2007, 02:29 PM
eyvallah dostum çok saol çözdüm olayı kurtardım diziyi artık dizide var altyazı da
konuyu da doğru yere taşıdığın için tekrar saol
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.