Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: mkv formatından capture
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
planeutron
Selamlar,

".mkv" uzantılı filmlerden capture alamıyorum. "Printscreen + Paint/PaintshopPro/Photoshop" ve "Faststone Capture + Faststone Image Viewer" şeklinde denedim ama olmuyor. Captureları da "Zoom Player ve Subtitle Workshop'un film penceresinden" almaya çalıştım ama o da olmadı. Buradan çıkardığım sonuç, sorunun resim veya görüntü programlarında değil, mkv formatının kendisinde olduğu. (Bildiğim tüm değişkenleri denerken tek sabit .mkv formatıydı bu deneyde biggrin.gif)

Bilginiz varsa, yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
thekarga
".mkv" ve diğer video türlerini Gom Playerda izlemeni öneririm...zira hangi formatta olursa olsun video oynarken üstüne sağ tıklayıp
--> Video --> Advanced Screen Capture --> Açılacak pencerede Capture etmek istediğin dizin --> Capture formatı ve kalitesini seçtikten sonra --> Capture'a bastığın anda görüntü senin smile.gif
TiRYAKiLLER
QUOTE(planeutron @ Feb 23 2007, 09:25 AM) *
Selamlar,

".mkv" uzantılı filmlerden capture alamıyorum. "Printscreen + Paint/PaintshopPro/Photoshop" ve "Faststone Capture + Faststone Image Viewer" şeklinde denedim ama olmuyor. Captureları da "Zoom Player ve Subtitle Workshop'un film penceresinden" almaya çalıştım ama o da olmadı. Buradan çıkardığım sonuç, sorunun resim veya görüntü programlarında değil, mkv formatının kendisinde olduğu. (Bildiğim tüm değişkenleri denerken tek sabit .mkv formatıydı bu deneyde biggrin.gif )

Bilginiz varsa, yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

GOM Player ile aç istediğin anda ctrl + e tuşuna bas ve capture'nı al smile.gif

Belgelerim'e katdeder genelde wink.gif
formel
KMPlayer'da ise film seyrederken sağ tık\Yakalama\Orjinal boyut ya da Hızlı yakala bu kadar.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.