Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Bağlantı problemi Help!!!
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Dilamon
Arkadaşlar 1024/256 kbps bağlantıya sahibim ama dowload a sorun yaşıyorum.Hızım 1024 gözükmüyor hiç,her bağlanışımda daha değişik ve düşük sayılar elde ediyorum (512,328,467,882..) gibi.Telekomu aradım sorun bizde değil bina hattında olabilir diyolar.Ama ben pek inanmadım bina hattında problem olsa tamamen kesilir diye düşünüyorum.Konu ile ilgili bilgilerinizi rica ederim boş bırakmayın. preved.gif
mortsaken
bence sorun telekom'un dağıttığı 1024 sınırsız bağlantı sayısını kaldıramamasından kaynaklanıyor. Çevremde olan 1024 kullanıcılarının hepsinin şikayetçi olduğunu görüyorum. Şubat ayı sonunda halen 1024 kullanıcısı olarak kalırsan durumun iyileşir bence, çünkü 256 sınırsız kullanıp kampanyadan yararlananların süresi doluyor.

Senin bulunduğun binadandır gibi bir bahane sunmaları bence çok saçma ve gülünç.
Dilamon
Bende böyle düşünmüştüm. Çünkü hız nasıl azalabilir ki kabloda bir problem olsa hat tamamen kopar diye düşünüyorum.
rechalis
şu "binadandır" yalanına kimse inanmasın. yazın beni 1 hafta boyunca yediler ve adamlar binaya teste geldiklerinde binayla ilgili hiç bi sorun yoktu. sakın binadandır olayını yemeyin....
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.