Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Torrent hakkında herşey
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
tevez
Öncelikle DP'den aldığım birkaç konuyu koyayım buraya.
Torent bilgisine sahip olmayanlar programı kurduktan sonra burayı biraz okusunlar.
Torrent'te en Önemliler.

DOWNLOAD REHBERLERİMİZ:
Utorrent RSS Download Rehberi.
Kalınınan Yerden DEvam Etme.

İlk önce bu programı kuruyoruz.
Kendi Hazırladığım UTorrent Rehberi.

TRACKERLERLE İLGİLİ KONULAR:

Tracker Kullanımı.
Sitelerden Atılma Sebebleri.
Üyelikli Sitelerde Tutunabilmenin Yolları.
Farklı İki Trackerden Download

Bu konularla merak ettiğiniz herşeyde yardımcı olmaya hazırım.
NOT:Davetiye istemek forumda yasaktır!

Tüm sorunlarınızı,sorularınızı takıldığınız yerleri belirtin bana size yardım edeyim.
jedi35
kardeş her şeyi çok güzel anlatmışsın verdiğin programda güzel fakat torrent sitelere giremiyorum ki programı kullanayım ya da başka bir şekilde kullanma imkanım varmı yardımcı olursan sevinirim
zisxiri
Dostum ilk soruyu ben sorayım torrentleech'e üyeliğim var alttaki resimde görüldüğü gibi bir dosya inerken diğerini inderemiyorum.Acaba sorun nerde?

Bu arada sitedeki verilerim bunlar :Oran: 0.011 Gönderilen: 21.03 MB İndirilen: 1.80 GB Slotlar: 1 slotlar
ExXPloSioN
arkadasım paylasım oranın düşük oldugu için aynı anda 2 dosya indiremezsin...
tevez
Offf zisxiri sen ne yapmışsın.Hemen uploada başla.
Fatix
Benim sorum biraz safça olacak ama emin olmak istiyorum smile.gif)
Kotalı adsl abneleri torrent programlarını kuulnırken download yaptıklarında 3 gb lik kotalarından düşüyor. Peki uploadlarda da aynı şekilde kotadan gidiyormu ??
pinkfloyd
Kotali ADSL abonelerinde kotanız Download ile sınırlıdır, uploadunuza herhangi bir sınırlama getirilmemektedir.
Fatix
Güzel haber için teşekkürler pinkfloyd, arkadaşım çok sevinecek.
tevez
Evet bende bunu çoık merak ediyordum gerçekten.Ama sınırlıya geçme gibi bir durumum yok.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.