tuning_vw
Jan 27 2007, 06:56 PM
arkadaşlar bs playerda bi film falan açtığımda "unknown file format" diye bi hata geliyor bs player ın son sürümünü yükledim yine aynı hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim.
tevez
Jan 27 2007, 07:58 PM
Hangi codeci kullanıyorsun?
NOT: Lütfen yazınızda daha düzgün bir üslub kullanınız.
hitman0907
Jan 27 2007, 08:10 PM
Muhtemelen codec sorunun var."Unknown file format" hatasının yanında parantez içinde başka bir şey yazmıyor mu ?
j.w.h
Jan 27 2007, 08:17 PM
kodek sorunu dışında açmaya çalıştığınız eğer avi dosyasıysa bozulmuş da olabilir... yada bsplayer'ın desteklemediği bir formatı çalıştırmayı da deniyo olabilirsiniz
daha ayrıntılı bilgi verirseniz yardımcı oluruz
emredogan1905
Jan 30 2007, 06:36 AM
bende de aynı tip bir sorun vardi eskiden ben bs player ı silip decopayı yükledim sorun çözüldü. Eski bs playerlar yenılerınden daha ıyı bence decopanın içinde codecler ve bs player pro bulunuyor. Decopa biraz eski galiba ama sanırım işini görür. internetten arayıp rahatça bulursun bulamazsan sana link gönderiyim..
groove4u
Jan 30 2007, 05:49 PM
1. olarak bs playerin özelliklerinden ayarlar/özellikler/dosya tiplerinden hepsinin seçili olduğuna emin ol. sonra windows xp codec pack paketini yükle.sürümü en son 1.3.4 idi. free bir program her yerde bulabilirsin. bunu indir yükle.sorunun hallolur.boyututa çok değil zaten yüksek boyutlu codec paketi yüklersen pc in sapıtabilir
icarus
Jan 2 2010, 08:34 PM
Yeni başlık acmak istemedin bu başlık altından sizlerden yardım istiyorum.
Son versiyonu olan 2.51 sürümü bazı dosyaları acmıyor hata veriyor. Ayni dosyaları vlc player veya gom player da acıyorum codek yükledim bs player codek sorunu yok ama ne gibi bir sorunu var anlamadım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
smoyl
Jan 3 2010, 01:02 AM
Dosya eksik yüklenmiş veya tamamlanmamış olabilir... Torrentten mi yüklediniz?
icarus
Jan 3 2010, 01:10 AM
orjinal kendi sitesinden yükledim ve hatasız kurulum yaptım.
smoyl
Jan 3 2010, 01:35 PM
Farklı codec paketleri denediniz mi?
icarus
Jan 3 2010, 02:55 PM
K codek son sürümünü indirdim ama banamısın demiyor.
Yen sürün cıkarna kadar bu sekişde devam edeyim yada sevmedim vlc player kullanayım.
sezai
Jan 3 2010, 03:52 PM
İcarus hemen hemen aynısı bana da oldu.
İcarus BS in kendi Codeclerini de kurudun mu BS' i kurarken?
icarus
Jan 3 2010, 04:20 PM
KEndi codec lerini kurdum birde k codec kurdum ama fayda yok.
sezai
Jan 3 2010, 08:05 PM
icarus, şunu bir dene istersen:
Önce BS ve K Lite' ı tamamen sil. Daha sonra önce BS'i kur, ama Codec lerini yükleme. K Lite yetecektir büyük ihtimalle. Bence sorun hallolacak.
kurşunkale
Jan 4 2010, 11:42 AM
BS.Player ile DVD (Mpeg2) formatındaki bazı filmleri okutamayınca tamamen ondan vazgeçtim.
Benim tavsiyem KMPlayer ile Gom Player her ikisinide kendinizde bulundurun, hemen hemen bütün video gösterim işlerinizi halletmiş olursunuz. VLC Playerde fena değildir, arayüzünü pek sevmemiştim, birde istediğim ayarları yapamıyor filan gibi durumlar yüzünden kaldırmıştım onu. Tabii birde güçlü bir Codec programı yükleyin. K Lite codec programını sorun olduğu için kaldırdım. Başka güçlü Codec programlarıda var araştırın, bulun, deneyin hangisini beğenirseniz onu kullanın..
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.