Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: ...rapidshare.com...
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
hopelives
Rapidshare.de iken rapidget isimli programla premium account sahipleri kolayca indirme yapabiliyordu. Fakat rapidshare.com açıldıktan sonra buradan premium accountu olanların nasıl dl yapabileceklerini öğrenemedim. Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Hangi programı, nasıl kullanacağım dl için?..
pinkfloyd
FlashGet ya da benzeri bir programla indirebilirsiniz Premium Account'unuz var ise. Tek yapmanız gereken linki sürükleyip (ya da linkleri kopyalayıp) FlashGet'in üzerine bırakmak (ya da yapıştırmak).
hopelives
FlashGet için spy dolduruyor bilgisayara filan deniyor. Bir de hangi sürümünü kullanabilirim?..
recep34
Son sürümünü kullanın,eğer programa register olursanız bütün reklamlar kalkacaktır.
CODE
ed2k://|file|FlashGet.v1.80.Final.rar|3636301|D100B00E067904AC818A7FA02E3D45C2|/
hopelives
QUOTE(recep34 @ Jan 15 2007, 11:10 PM) [snapback]9969[/snapback]
Son sürümünü kullanın,eğer programa register olursanız bütün reklamlar kalkacaktır.
CODE
ed2k://|file|FlashGet.v1.80.Final.rar|3636301|D100B00E067904AC818A7FA02E3D45C2|/

Eyvallah, peki register etmek için key nerden bulabilirim?
Gogol
biraz ara ilacı var nette smile.gif Ama FlashGet premium hesaplar için gereksiz bence. Rapidget oldukça iyi, kendi programları. Ona bakabilirsin Pre hesabın varsa. Öte yandan zaten Pre hesabın yoksa flashget kullanamazsın.
pinkfloyd
Arkadaşlar Flashget artık paralı veya spy içeren bir sürüm değildir, kendini tamamen yenilemiştir. Güvenilir sitelerden güvenlik sertifikaları da almıştır. Flashget.Com websitesi üzerinden full sürümü, reklamsız olarak indirebilirsiniz.
hopelives
QUOTE(pisiko @ Jan 16 2007, 12:01 AM) [snapback]9984[/snapback]
biraz ara ilacı var nette smile.gif Ama FlashGet premium hesaplar için gereksiz bence. Rapidget oldukça iyi, kendi programları. Ona bakabilirsin Pre hesabın varsa. Öte yandan zaten Pre hesabın yoksa flashget kullanamazsın.

RapidGet isimli program artık kullanılmıyor. Sadece upload için bir yazılım var benim bildiğim...
Gogol
Öyle mi, bilmiyordum. Yani aylar önce pre üyeliğim vardı, o zaman vardı. Bir şey daha öğrendik smile.gif
hopelives
Bu sorumada en iyi cevap flashget imiş. 1.81 sürümünü indirip, kurdum. Gayet işe yarar görünüyor. Fakat henüz parçalardan oluşan film indirmedim. CRC hatası verip vermeyeceğini bilmiyorum. Sonucu tekrar buraya yazarım. Böylece isteyen haberdar olur.
hopelives
Bu sorumada en iyi cevap flashget imiş. 1.81 sürümünü indirip, kurdum. Gayet işe yarar görünüyor. Fakat henüz parçalardan oluşan film indirmedim. CRC hatası verip vermeyeceğini bilmiyorum. Sonucu tekrar buraya yazarım. Böylece isteyen haberdar olur.
pinkfloyd
Flashget kolay kolay CRC hatası verdirmez, ama eğer verirse bu muhtemelen indirme sırasındaki sunucu bakımlarından kaynaklanıyordur. Ya da Wireless bağlanıyorsanız kayıp dosya parçacıklarından kaynaklanabilir ama sık görülen bir durum değildir.
tqnqt
Flasget'te CRC hatası aslında sık karşılaşılan bir sorun. Özellikle yüksek bağlantı hızı ve kablosuz bağlantı birleşince, indirdiğiniz 8 parçalık bir filmin en az bir parçasının bozuk olma olasılığı yüksek. Ama Kablolu bir bağlantı varsa sorun yok. Genelde iyi çalışıyor.

Benim ise çok enteresan bir problemim var bu aralar. Rapid'den premium hesabım olmasına rağmen, indirme programları ile indirememeye başladım. Yaklaşık bir 5 gün önce bir uyarı verdi rapid. Son 5 günde 25 küsür GB veri indirdiniz diye (İş yerinde sınırsız özgürlük oleyo2.gif 888kbps indirme hızını çokça gördüm flasget'te oleyo.gif ) ve günlük 5 gb kota uyguladı. İlk iki gün hiç indirme yapamadım. Şimdi ise firefox üzerinden gidersem ve indirme programlarından herhangi birini kullanmazsam, indirme yapabiliyorum. Flasget, DAP, Get-right hepsini denedim. Şifre girişlerinin doğruluğundan eminim. Ama indirdiğim dosya 5 veya 6 kb'lık dosyalar oluyor sadece.

Uzun bir açıklama yazdım, umarım bu konuda bir fikri olan arkadaş vardır.

Şimdiden teşekkürler.
pinkfloyd
QUOTE(tqnqt @ Jan 17 2007, 08:35 PM) [snapback]10296[/snapback]
Flasget'te CRC hatası aslında sık karşılaşılan bir sorun. Özellikle yüksek bağlantı hızı ve kablosuz bağlantı birleşince, indirdiğiniz 8 parçalık bir filmin en az bir parçasının bozuk olma olasılığı yüksek. Ama Kablolu bir bağlantı varsa sorun yok. Genelde iyi çalışıyor.

Benim ise çok enteresan bir problemim var bu aralar. Rapid'den premium hesabım olmasına rağmen, indirme programları ile indirememeye başladım. Yaklaşık bir 5 gün önce bir uyarı verdi rapid. Son 5 günde 25 küsür GB veri indirdiniz diye (İş yerinde sınırsız özgürlük oleyo2.gif 888kbps indirme hızını çokça gördüm flasget'te oleyo.gif ) ve günlük 5 gb kota uyguladı. İlk iki gün hiç indirme yapamadım. Şimdi ise firefox üzerinden gidersem ve indirme programlarından herhangi birini kullanmazsam, indirme yapabiliyorum. Flasget, DAP, Get-right hepsini denedim. Şifre girişlerinin doğruluğundan eminim. Ama indirdiğim dosya 5 veya 6 kb'lık dosyalar oluyor sadece.

Uzun bir açıklama yazdım, umarım bu konuda bir fikri olan arkadaş vardır.

Şimdiden teşekkürler.

Aslında FlashGet ile 5-6 Kb'lık dosyalar indirdiğiniz zaman bu kotanızı aştığınız anlamına geliyor elbette. Ancak FireFox ile indirebilmenize şaşırdım, sanırım bir bug'a rastladınız sistemde.
tqnqt
Mümkündür oleyo2.gif Talihsiz bedevi olarak vatani hizmeti tamamlamaktayım da! Bu kota aşımlarında nekadar sürede kendine geliyor bu site?
pinkfloyd
Yarın düzelir. Günlük 5GB indirme hakkımız var diye biliyorum.
tqnqt
Bana uyarıyı Perşembe günü vermişti ama, yine de yarın mı düzelir smile.gif
pinkfloyd
Geçen Perşembe'den beri bir şey indiremiyor musun FlashGet ile?
tqnqt
Evet. Kafayı yeme nedenim de bu zaten smile.gif
pinkfloyd
Premium'un bitmiş olmasın acep? Ya da ban yemiş olmayasın (ki ben yiyenini de duymadım daha önce ama aklıma gelen ilk şey bu oldu).
tqnqt
Martın sonunda bitecek üyelik. Ban olsa normal indirmeyi de yapamam. Zaten premium zona girdiğimde de herhangi bir uyarı vermiyor.
pinkfloyd
Hmmm.. O zaman bilmiyorum gerçekten. Kullanıcı adın ve şifreyi doğru girdiğine de emin olduğunu söylemişsin. İstersen yönetimine bir mail at.
tqnqt
Olabilir tabi. Bir müddet daha deneyeyim, yine sonuç alamzasak artık tek yol yönetim diyeceğiz smile.gif
ekt
öncelıkle merhaba
ben flashgetle rapidden inndirirken coğu zaman 5- 10 kblık dosylar inndiriyodum. daha sonra internet download manager kullanmaya basladım ve sorunlar bitti . sorunsuz bi şekilde tam gaz inndiriyorunm
size de tavsiye ederım
tqnqt
Arkadaşlar benim sorunum hakkında rapid ile yazıştım. Sorunumun nedenini bilmiyorlarmış ama önerdikleri çözüm işe yaradı. Sizler de bu gibi bir sorun ile karşılaşırsanız;

1. Önce rapid'in sitesine girerek log-out olun.
2. Flasget'te kaydettiğiniz şifreyi silin
3. Link'i flasget'e eklerken açılan "Yeni indirme işi ekle" bölümünün, sol alta doğru olan kısmında bulunan "Sunucuya bağlan" komutunu aktifleştirin ve buraya kullanıcı adınız ile şifrenizi yazın.

Bu şekilde sorun kalmıyor. Harcadığım onca zamana yandım resmen!
pinkfloyd
Aa, ama ben onu zaten yapıyorsunuz diye biliyordum. Premium üyeliğinin avantajı zaten FlashGet ile indirebilmektir ve bunun yolu FlashGet'te Kullanıcı Adı ve Şifre bilgilerinizi girmekten geçer diye biliyordum, ki siz onu yapmamışsınız.. Neyse sağlık olsun, hayırlı indirmeler smile.gif
tqnqt
Doğru @pinkfloyd ben bunu zaten yapıyordum. Ama benim yaptığım, kullanıcı adını ve şifresini site menager'e yüklemekti. oradan çalıştırıyordum. .com'da bu konuda sıkıntı olmuş. .de'de bu şekilde indirmeye devam edebiliyorum.

Aman ya neyse işte. Herhalde benim kavunluğum da var işin içinde, kıvırmaya çalışmanın alemi yok oleyo2.gif
zisxiri
Arkadaşlar kaç aydır rapid premium üyeliğim var fakat takıldığım bir nokta var.Flashgetle maksimum 8 link aynı anda indirebiliyorum.Benim sorum şu:Bu 8 linke bir 8 veya daha fazla link eklesek yani toplamda 16 ve üstü linki flashgete atsam hepsini teker teker indirir mi?Yani ilk 8 linkde bir link bittiği zaman alttaki linklerden bir linki(9.link) indirmeye başlar mı?
tqnqt
Çok kısa ve öz bir cevabı var;

Evet oleyo2.gif

İstediğin kadar dosya atabilirsin, o sırasıyla indirir. (Şifrenin süresi dolmadığı sürece tabiki)
pinkfloyd
Kesinlikle 8'den fazla indirebilirsin. Dosyaları listene eklediğin zaman onlar zaten indirilmeye hazır olarak bekliyorlar, biri bitip bir sonraki başlar. Ben listemde 100 civarı link tuttuğumu bilirim.
zisxiri
Yardımınız için teşekkürler.Artık gündüzleri rapid geceleri emule ile sınırsız sömürmenin pardon downloadın oleyo2.gif keyfine bakıyorum.
seynur26
flashget gerçekten mükemmel bir porogram. kendi tarzının bir numarası, serialli indirdiğiniz zaman hiç bir problem ile karşılaşmıyorsunuz.
hopelives
QUOTE(seynur26 @ Jan 31 2007, 03:02 AM) [snapback]13413[/snapback]
flashget gerçekten mükemmel bir porogram. kendi tarzının bir numarası, serialli indirdiğiniz zaman hiç bir problem ile karşılaşmıyorsunuz.

İşin aslı ben seriallisini kullanmıyorum ve genede sorun yaşamadım. Şahane program doğrusu...
pinkfloyd
Arkadaşlar, daha önce belirtmiştim ancak sanırım anlaşılmadı, yeniden tekrar ediyorum. FlashGet için artık serial, yama, vs. hiçbir şey gerekmiyor. Program artık %100 ücretsiz ve hiçpir spy, trojan vs. içermiyor. Son sürümünü güvenle sisteminize kurabilirsiniz.
hopelives
QUOTE(pinkfloyd @ Jan 31 2007, 10:21 PM) [snapback]13783[/snapback]
Arkadaşlar, daha önce belirtmiştim ancak sanırım anlaşılmadı, yeniden tekrar ediyorum. FlashGet için artık serial, yama, vs. hiçbir şey gerekmiyor. Program artık %100 ücretsiz ve hiçpir spy, trojan vs. içermiyor. Son sürümünü güvenle sisteminize kurabilirsiniz.

Dilinde tüy bitmeden ben hemen anladım diyeyim...smile.gif
tevez
FlashGet ile ama Firefox'un FlashGot eklentisinin kurulması gerekiyor.
232324
Flashget bende de defalarca CRC hatasına neden oldu... Bu sebepten aynı linkleri ikişer kez indirmek zorunda kaldım...
Ki bence rapid.com gibi siteler zaten hızlı download vvaat ediyor ve artık browserlar ie gibi kağnı hızıyla indirmiyor dosyaları...
rapid.com yada de den indirirken sahsen hic kullanmıyorum bu tür bi program...
hopelives
QUOTE(232324 @ Feb 5 2007, 10:32 AM) [snapback]15634[/snapback]
Flashget bende de defalarca CRC hatasına neden oldu... Bu sebepten aynı linkleri ikişer kez indirmek zorunda kaldım...
Ki bence rapid.com gibi siteler zaten hızlı download vvaat ediyor ve artık browserlar ie gibi kağnı hızıyla indirmiyor dosyaları...
rapid.com yada de den indirirken sahsen hic kullanmıyorum bu tür bi program...

FlashGet 1.81 sürümünü kullanıyorum ve şu ana kadar hiç CRC hatası almadım. Fakat eski sürümlerde bu hata oluyormuş bildiğim. Ve eğer premium account varsa FlashGet en iyi çözüm bence...
CWaRRioR
kesinlikle en iyi çözüm. hem paralel dosya çekerken kolaylık sağlıyor hem de zamandan kazandırıyor.
bir de belki bilmeyenler vardır diye söylüyorum, flashgeti hackleyerek eş zamanlı parça sayısını (jet) 10'dan 30'a çıkarmak mümkün...
232324
QUOTE(hopelives @ Feb 5 2007, 01:01 PM) [snapback]15655[/snapback]
FlashGet 1.81 sürümünü kullanıyorum ve şu ana kadar hiç CRC hatası almadım. Fakat eski sürümlerde bu hata oluyormuş bildiğim. Ve eğer premium account varsa FlashGet en iyi çözüm bence...

Doğrudur, ben 1.7lerdeydim o zamanlar... Bahsettiğim rapid.de'dir .com hakkında denemediğim icim bisey söyleyemem ama o günlerden sonra browserın kendi download aracıyla indirdim... Aradaki programlar bence serverin durumuna göre önem kazanıyor... .com'da bazen aynı anda 8-10 dosyanın herbirini 400-600KB arası indirdiğim zamanlar cok oldu... O yüzdende Flashgete ihtiyacım olmadı...
BronzER
Arkadaşlar sorununum konu ile alakalı olmasından dolayı başka bir başlık açmak istemedim.
Öncelikle ben uzun süredir emule kullanıyorum ve rapid benim için ara sıra ufak dosyaları indirdiğim, bekleme süresi olan ve fazlaca kullanmadığım bir kaynak olarak kalmıştı herzaman.
Geçenlerde hattımınız ortak kullandığımız komşum sağolsun premium hesap almış ve benimle paylaştı.
Kendisi ile konuştuk.Geceleri benim downlod yapmam konusunda anlaştık yani geceleri o kullanmıyor hesabını, böylece aynı anda indirme yapmıyoruz.
Sorunum ise şu: Reget Deluxe 5.01 programını kullanıyorum.Bir arkadaşım tavsiye etmişti.Rapid linklerini atıyorum.Gayet hızlı ve düzgün şekilde iniyor, daha önceleri sorun yaşamamıştım.Yalnız birkaç gündür sabah uyanıp kontrol ettiğimde linkler birkaç kb şekilde indirilmiş oluyor oysaki 95-100 mb arası bildiğiniz gibi linkler.Birde uyarı tarzı bir yazı çıkıyor.Linkler başka materyaller(resim-müzik v.s.) içeriyor onları da indirmek ister misiniz diye.
Yalnız bu verdiği hatayı anlayamadım çünkü hata veren linki tekrar denediğimde sorunsuz indirmeye başlıyor.Ancak linki başlatmam yani en üstte indirilen kısımda olması gerekiyor.İndirilmeye başlayan link sorunsuz iniyor.Aynı anda üç dosya indirmeye izin veriyor.O nedenle linkleri bırakıp sabah inmiş olmasını umuyorum ancak birkaç gündür (zaten 3 gün oldu premium hesap) bu sorunu yaşıyorum.
Linkler silinince biranda indirir ve birkaç kblık bir dosya çıkar ya o şekilde indirmiş oluyor.
Daha önce hata veren linkleri,tekrar indirip rardan çıkardım dediği gibi içlerinde site ismi ve ya resimde yok.
Dün gece yaklaşık 30 rapid linki attım Reget'e ve hepsini birkaç mb inmesini sağladım.Sıra geldiğinde kaldıkları yerden devam ederler diye umdum ancak sabah baktığımda yarısının dediğim sorun nedeni ile inmediğini farkettim.Gece pcmi açık bırakıp download yaptığım için kotrol etme ve önlem alma şansım da yok.
Kusura bakmayın dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım derdimi.

Ayrıca sanırım flashget'i tavsiye ediyorsunuz.
Mümkünse rapid premium hesapla verim alabileceğim flashget programı ve kullanımı hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.
Montezuma
Flashget programının fazladan kota harcadığı söyleniyor, üstelik bazen dosyaları indirdikten sonra crc hatası vereyor, yeniden indirmek zorunda kalıyorsunuz.
Ayrıntılı bilgi için BURAYA bakabilirsiniz.

Çoğu rapid kullanıcısı IDM (Internet Download Manager) programını kullanıyor. Kullanmanız tavsiye olunur. smile.gif
ozan915
Rapidden dosya indirenler için CryptLoad programını şiddetle tavsiye ederim çok başarılı bence...istediğin kadar link ekliyorsun o kendi sırasıyla indiriyor geceleri pc başında durmana hiç gerek yok vede hiçbir şekilde crc hatası vermiyor...
BronzER
Benim sorunum sanırım günlük kota ile ilgiliymiş.
Diğer arkadaş sağolsun gün içinde indirmişte indirmiş smile.gif
muhtesemmatrix
bende premium hesabım bitince sorun yaşamaıştım ama free kullanıclar için majorshare birebir mükemmel bir program.Linkleri ekleyin otomatik biçimde yavaş yavaş indirsin
supercem
Ben firefox un flashgot eklentisini ve flashget i kullanıyorum...
firefoxta bulduğum linkleri seçip "flashgotla indir" dediğimde flashget açılıp hemen indirmeye başlıyor...
bu yöntemle çok rahat ettim...
(bu dediğim rapid-premium için tabii ki)
watcherx
Rapid premium kullanıcıları için en iyi program bence İnternet download manager, ben 5.11 sürümünü kullanıyordum gayet başarılı rapidshare de hiç bir problem çıkarmıyor. mozillada çalışıyor. Ayrıca herhangi bir belgede bulunan linkleri export yapıp direk indirebiliyorsunuz. yine sitelerde bulunan linkleri örneğin bir filmde 7 partı tek seferde seçip indir diyebiliyorsunuz linklere tıklamanıza bile gerek kalmıyor.yapmanız gereken tek şey rapid şifrenizi programa bir kez kaydetmek. Kullanmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca kullanmak isteyen arkadaşlar için nasıl kullanılacağına dair bir pdf dosyası:
İnternet download manager kullanımı
FrK
Bence JDownloader kullanmalısın rapid premiumsuzda indirmede kolaylık sağılıyor.

CODE
Açık şekilde verilen tüm linkleri yada konteyner şeklinde verilen (DLC CCF ve benzeri )tüm dosyaları indirebilirsiniz.

PC nizde java yüklü olması gerekir. alttaki linkten java yükleyin.
http://www.java.com/tr/
http://www.jdownloader.org/download
http://www.java.com/de/download/inst...os_version=5.1
jdownloader alttaki linkte, indirip kurun.kullandığınız antivirüs engelleme yapabilir, engellemeyi kaldırıp güncelleme yapmasına izin verin.

http://www.jdownloader.org/download?lng=tr
http://linksave.in/95465548838027963ad

Program açıkken kopyaladığınız linkleri indirme penceresine ekler.yapacağınız indirmeyi onaylarsanız linkler paket halinde arayüze eklenir. En iyi özelliklerinden biri free kullanıcılar için zaman sayacını takip edip kodları kendi girmesi.giremediği kodlar için ufak bir pencere açıp sizden girmesini ister. free kullanıcılar için en iyi yönlerinden biriside bir sürü pop-up penceresiyle uğraşmak zorunda kalmamanız. modem resetleme ayarları yapıldığında 24 saat indirme yapabilirsiniz. tabiiki premium üyeler için böyle bir ihtiyaç yoktur. şifrelerini programa tanıtırlarsa kotaları doluncaya kadar indirme yapılabilir.

Program açıkken kopyaladığınız her linkin sağlamlığını kontrol eder. stealth.to gibi toplu link verilen sayfalarıda kotrol edebilir.bu şekilde zaman kazanırsınız.

DLC dosyalarını programa eklemek:

En çok sorulan soru bu ve nedense konuyu tam okuma alışkanlığımız olmadığından bunu atlıyorsunuz. İndirdiğiniz DLC Konteyner dosyasını programa eklemek için dosya>ekle>Konteyner yükle yolunu kullanın.

Megaupload linklerini indirebilmek için DNS ayarlarınızı değişmelisiniz ve mega toolbar'ı yüklemelisiniz.
Program modem resetleme desteğine sahiptir.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.