Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Gspot programında ilginç bir sorun
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
serhan
Filmlere alt yazı eklerken kbps değerleri için gspot programını kullanıyordum. uzun bir süre boyuncada hiç bir filmde sorun yaşamadım. en son tootsie die bir film çektim bu filmin kbps değerlerini örenmek isterken ise şöle bir sorunlar karşılaştım:

değeri 2 olrak vermesindeki sorunu bir türlü bulamadım.
umarım nedeninin bilen biri vardır.
şimdiden teşekkürler
j.w.h
gspot'u k-lite pack'in içinden çıkanı kullanıyosan başka bi tane gspot indirip denemeni öneririm... eğer tek başına kullanıyosan zaten, başka bi yerden tekrar indirip denemen yararına olabilir belki...

ama sorun bundan da kaynaklanmıyo olabilir; şuanda başka bi filmin kbps'sine bakabiliyorsan kodeklerinden yada filmden kaynaklanan bi sorun vardır ki zira film divx kullanılarak sıkıştırılmış, xvid bi filmle deneme yapıp sonucu buraya yazarsan yardımcı olunur mutlaka smile.gif

kolay gelsin
serhan
cevap için teşekkürler e
evet xvid ile sıkıştırılmış filmlerde böle bir sorun yaşamıyorum.
peki ben kendim divx ten xvid e çevirirsem sorun çözülürmü?
j.w.h
eğer bu işlemi yapma bilginiz varsa yüksek ihtimalle çözülür.. heralde bilgisayarınızda divx kodekleri yüklü değildir, DivX 'in en son sürümünü bilgisayarınıza kurun, sorun düzelmezse dediğinizi yaparsanız sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum...
wachika
Merhabalar bende de tootsie var ama altyazısız.Acaba sende varmı?

2 Adet turkce altyazi arıorum

2 side 1cd

Tootsie Dustin Hoffman

A Hard Day's Night Beatles
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.