Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Any Video Converter Programının Kullanımı
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Muhsin Köktürk
Any Video Converter (Video Dönüştürme Programı)

Türkçe dil desteği de sunan bu program, hemen her tür videoyu değişik formatlara çevirir. Özellikle "divx, avi" türü videoları normal DVD'lerde oynatılabilecek MPEG I ve MPEG II formatlarına çevirmek için başvurulabilecek önemli programlardandır. Programın kullanımı çok basit olup şöyledir:

1. Masa üstündeki simgeyi çift tıklayıp programı açınız.

2. "Video Kaydet"e basıp dönüştüreceğiniz videoyu bilgisayarınızdan bulup seçerek "Aç"a basınız.

3. "Profil" kısmından, dönüştüreceğiniz video formatını seçiniz. Eğer "avi" uzantılı bir filmi MPEG'e çevirecekseniz MPEG II'yi seçiniz. Ancak, filmlerinizin bozulmadan aynı çözünürlükte çevrilmesi için "Profil"den "Video görünümü""Auto" olarak işaretleyiniz.

4. Artık her şey hazır olduğu için "Dönüştür"ü tıklayıp işlemin tamamlanmasını bekleyiniz.

Yukarıdaki açıklamalar doğrultusunda dönüştürdüğünüz filmi, "Belgelerim-Any Video Converter" klasöründe bulabilirsiniz.

SmokeKnows
Bilgi için teşekkürler. clap2.gif

ylmz81
Ek olarak;
Bu çevirme işleminin süresi işlemcinin gücüne göre değişebilmektedir. Videolarda format değişikliği için iki kuraldan ilki doğru ayarları yapmak, ikincisi ise sabırdır. Ayrıca hata yapmaktan korkmamalıyız. Şahsen ben saatlerce süren decoding'lerden sonra yanlış yaptığımı anlayıp, hatamı görüp tekrar başa dönme olayını defalarca yaşamışımdır. Biraz merak, biraz sabır... Yeterli.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.