Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: dp ve sharebus açılmıyor
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
seedozy
divxplanet.com sharebus.net ve thepiratebay.org adresine giriş yapamıyorum arkadaşlar erişim engellendi yazısıda yok sadece "Bağlantı zaman aşımına uğradı" yazısı çıkıyor üçünde de. Denediğim şeyler; host dosyasına ilave ipler, host dosyasında yazan bilimum diğer site iplerini temizleyip orjinal host dosyasıyla denedim, dnsli dnssiz denedim, farklı browserlarda denedim. Bu forumda arama yapıp yazanlarıda okudum_!, Ping atınca hepsinden cevap geliyor işin ilginci iplerde doğru yapılabilecek ne kaldı fikri olan varmı aceba thinking.gif
icarus
Ben sorunsuz bir şekilde sitelere giriş yapabiliyorum. Bence geçmişi bir temizleyip öyle bir deneme yapmalısınız.
seedozy
QUOTE(icarus @ Feb 8 2010, 06:20 PM) *
Ben sorunsuz bir şekilde sitelere giriş yapabiliyorum. Bence geçmişi bir temizleyip öyle bir deneme yapmalısınız.

yazmayı unutmuşum onu smile.gif ,temizlemediğim şey kalmadı ff de şifreler dışında herşeyi siliyorum, ie de herşeyi temizliyorum ama nafile...
icarus
Pc ni ve modemini resetle bakalım ne olacak. Daha önce başımıza gelen sorunlardan değil o nedenle şöyle olur diyemiyoruz, deneme yanılma sistemi ile ilerleme sağlamaya çalışıyoruz.
Google' nin DNS ayarlarını dene birde.
seedozy
QUOTE(icarus @ Feb 8 2010, 07:28 PM) *
Pc ni ve modemini resetle bakalım ne olacak. Daha önce başımıza gelen sorunlardan değil o nedenle şöyle olur diyemiyoruz, deneme yanılma sistemi ile ilerleme sağlamaya çalışıyoruz.
Google' nin DNS ayarlarını dene birde.

Denendi, Teşekkürler. Sorun devam ediyor thinking.gif
Verbal Kint
Arkadaşar Sharebus.com'u açamıyorum, sayfa görüntülenemiyor diyor.

2 gün önce format attım ondan sonra oldu böyle, herşeyi denedim ama açamıyorum bende sad.gif

Edit: Yüklediğim host dosyasındaki IP adresleri yanlışmış (galiba eski), şimdi ona dikkat etim ve değiştirdim. Artık açılıyor smile.gif
DETROVX
Böyle iyi yerli http sitesi olduğunu bilmiyordum. Merak edip üye oldum ve çok düzenli bir site sharebus. Tek başlık altında tüm paylaşımların yapılması süper bir şey, çok kullanışlı. Rapidshare kullanacağım zaman tek adresim olacak artık. Boşuna uğraşmışım reklam dolu sitelerle, bozuk linklerle, rar şifreleriyle vs..
cabbaristan
QUOTE(DETROVX @ Apr 16 2010, 01:43 AM) *
Böyle iyi yerli http sitesi olduğunu bilmiyordum. Merak edip üye oldum ve çok düzenli bir site sharebus. Tek başlık altında tüm paylaşımların yapılması süper bir şey, çok kullanışlı. Rapidshare kullanacağım zaman tek adresim olacak artık. Boşuna uğraşmışım reklam dolu sitelerle, bozuk linklerle, rar şifreleriyle vs..

Ayrica yillar, puanlar veya alfabetik liste secenekleriyle duzgun bir index tutulmasi da cabasi. Buraya uye olmanin getirdigi avantajlardan biri. smile.gif

Zaman icinde daha haberin olmayan bircok seyden veya kolayliktan haberin olacagina emin olabilirsin. wink.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.